VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 16. juni 2011

Knuste noen av pottene dine i vinter?

Det gjorde mange av mine… Og desverre også den på bildet. Den var jeg såå glad I, og den passet så godt på min blå balkong, men jeg glemte å ta den inn, så den fyllte seg med vann (det var ikke hull I bunnen), som frøs til is, osv.. ja dere vet da hva som skjer… Sukk.
Jeg kjøpte den på mester grønn i fjor, og de har selvfølgelig ingen igjen I år… iallefall ikke her I byen… Men jeg nekter å kaste den!!! Så hav kunn ejeg bruke den til???
 
Så kom jeg på, jeg kan bruke den som pynt i beddet. En lilje fikk et litt ekstra jordlag rundt seg, og potten ble tredd over hodet på den. Liljen kan godt stå dypt, da står den stødigere, og så danner den røtter på stengelen også. Vinn-vinn for oss begge. Det ble ikke så rent galt synes jeg.
 
Og litt stæsj gjør seg godt sammen med plantene. Jeg synes den gir litt farge til beddet før blomstringen slår til.
 
bloggebilder 034bloggebilder 037bloggebilder 038
Minstemann ville også pynte litt med blått, så plantus klinkekulus fikk være med.
 
Mer blått I hagen I dag:
 
bloggebilder 041bloggebilder 042bloggebilder 043
bloggebilder 002bloggebilder 013bloggebilder 089
 
Jeg liker jo supergodt blått, og denne irisen her skuffer ikke, hun er en skikkelig dramaqueen, som roper om oppmerksomheten, og den som røper høyest… Ja, hun kan simpelthen ikke oversees.
 
bloggebilder 047
 
Jeg takker for alle besøk og hyggelige hilsner. Ikke glem og stikke innom flinke Anne på moseplassen og stem på Frøken lilla, eller selvfølgelig også, Onkel lilla. Det er mange flotte kandidater, trykk på min kandidat Frøken fin og fjong under her, så kommer du frem til avstemmingen. Der kan du stemme I vei, lykke til.
 
bloggebilder 006
 
 
Ha en flott torsdagskveld, og takk for at du besøkte meg.
Klem fra
 

13 kommentarer:

Bente sa...

Så synd at den nydelige potta ble ødelagt! Men, smart at du gjenbrukte den, så du slipper å kaste den.

Ønsker deg en fin helg, i morra!
Klem fra Bente

Lisbeth sa...

Jeg kan godt forstå at du er ærgelig over den fine potte så det er godt du alligevel kan bruge den. Jo jeg mistede også nogle af mine krukker og jeg genbruger nogle af de store skår til tudseboliger rundt om i haven;) Hvor ser det fint ud med din og mindstemandens pynt i bedet:-)

Marianne Selvig Olsen sa...

Hey Linda
Skøn side, du har her, den vil jeg da følge! Desværre duer blogspots "følg"-feature ikke lige pt. Så jeg kommer igen en anden gang.
SKøn potte - forstår godt, du beholder den!
Mine potter er skårede fordi jeg har tabt en del. (De gamle røde terrakotta-potter)... Øv øvøv. Men så bruger jeg dem i bunden af en potte som dræn i stedet for (og sammen med) leca-sten.

Bedste hilsner fra
Marianne
Den Helbredende Have

marit´s,,, sa...

Blått er ikke bare flott det er,,fantastisk,, nydelig iris, Marit.

Bille sa...

Trist når krukker brister... Men synes du fant en smart løsning på det. En krukke uti bedet pynter fint opp! Jeg mistet ingen av mine krukker, selv om noen ble stående ute, men de har hull i bunn så det hjelper jo en del. Ellers er det lurt å legge krukkene på siden så regnvannet ikke slipper inn.

Anonym sa...

Det var så koselig å titte innom hagen din idag. Beklager at jeg var så stressa! Det er jo ikke en hage man bare løper igjennom...Og grillstua blir sååå koselig :) Heldigris!

Plantus klinkekulus...Thihi..Søta!

Klem klem Silje

Linda sa...

Bente: takk for besøket og god helg til deg også....snart:):)

Lisbeth: tudseboliger, så lurt:) Artig å høre hva dere andre bruker ødelagte potter til også:)

Marianne: Så hyggelig at du vil legge deg til som følger, det gleder selvfølgelig masse:)Lurt å bruke potteskår, som dren i hele potter:)

Marit: Blått er topp:):)

Bille: Ja det er mye en skulle gjort, hver vår... men om høsten går ting så fort, og noe glemmer man... så angrer jeg livet av meg om våren...sukk. Men til høsten skal alle potter vendes, og settes trygt:):)

Anonym: Hei vennen, alltid kost å se deg vet du:) Må få til en tur snart igjen:)

Tuusen takk for deres hyggelige ord, nå gleder jeg meg til en runde i deres hageunivers:) Klem og snart god helg til alle sammen:)

Mia sa...

Just love it!! tycker den krukhalsen på din lilja ser helt underbart ut, perfekt lösning :)

Gentiana nivalis sa...

Hei, tusen takk for hilsen på bloggen min! Jeg liker heller ikke når potter knuser. Potta til bjørkefikenen min har knust og jeg har limt den med gaffatape og lim i sprekken, men potta lekker litt og ser litt rar ut. Det blir nok en ny potte etter hvert, men den blir jo ikke så fin...
Jeg begynner å følge deg!

♥Min Eden♥ sa...

Tack för ditt svar på min blogg om pioner ;)
Ha det bra!
Nina

Mette sa...

Utrolig smukke blå blomster. Øv med potten din, men sikke en god løsning. Ha en dejlig aften

Petunia sa...

Så trist da! Mange av mine gikk i stykker også, men ingen som jeg ikke kan erstatte uten å blunke. Ingen så fine som dette.

Jorunns hobbyblogg sa...

Så flotte bilder av nydelige blomster!!

Jorunn

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails