VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 13. juni 2011

ai æm in løøøve...

 
For nå blomstrer vannliljene, de popper opp plutselig en dag, og så forsvinner de igjen, og så kommer det nye blomster. De lukker seg om kvelden og åpner seg om dagen. Et herlig spill å følge med på. Men sikkert et spill som koster litt krefter og derfor dukker de nok raskt under når forestillingen er over, for så å la nestemann starte sitt show. Og jeg nyter hvert eneste ett av dem. Tre sorter har jeg I bøtten nå, så det er spennende å se hvem av dem som titter frem neste gang også.
Mer om mine vannliljer og og hva jeg gjør med dem (egentlig ingenting, de klarer seg veldig fint selv) kan du lese om I denne rekken innlegg
 
bloggebilder 009bloggebilder 018bloggebilder 012
 
Men de bor fremdeles I sin murerbøtte… som ikke er gravd ned… og som ikke er kledd med potetstrie… (Men det siste SKAL gjøres fort som fy), og som jeg enda ikke har funnet plass til, men bare grillstuen blir ferdig da…
Men alle disse tingene legger ingen som helst demper på den gleden denne blomsten gir.
 
Tusen takk for deres kommentarer, det gleder også veldig. Jeg har veldig dårlig samvittighet selv, men jeg er rundt og besøker dere og nyter hagene deres, men får dårlig tid til å legge igjen noen ord, men jeg skal skjerpe meg. Men det er sååå hektisk for tiden, og jeg trenger virkelig hvert minutt med baken I været I hagen for å bli ferdig… Men I dag tror jeg den siste delen av rydde, grave, organisere prosjektet et gjort… Men det betyr ikke at jeg er ferdig…. for nye ting dukker opp…
 
Stor klem fra

Og denne gangen vannliljene

9 kommentarer:

Mette - Villa Landly sa...

Sikke smukke åkander (som de hedder på dansk) du har. Dårlig samvittighed har jeg også, men jeg har besluttet mig for, at kommer tid kommer råd. Der er så meget at lave i haven for tiden ;o).

Knus
Mette

Pionspion sa...

Dette var farlig inspirerende! Fikk veldig lyst på vannliljer... Hvor kjøpte du dem?:-)

Linda sa...

Mette: Ja sant det, det blir snart bedre tid... Imens skal vi være i hagen:)

Pionspion: De er kjøpt på et bo grønt gartneri i nærheten her, samt på et marked i danmark. Men jeg ser dem oftere og oftere på ulike "gartnerier" Men obs obs, vleg en sort som ikke har så store blader, for ellers tar de helt av i dammen:) Lykke til og fortell gjerne hvordan det går om du kjøper deg noen:):)

Takk for deres besøk, det gleder og inpirerer:)

mitt hageliv sa...

åååå så utrolig flotte de er, vannliljer. Husker godt min barndom hvor vi var ute på et lite vann og fisket etter abbor. der var det masser av hvite vannliljer. flere meter lange var de, dro noen opp husker jeg. Det var tider det :-)

Helene sa...

Så nydelig farge det var på vannliljene dine! Jeg vil også ha!! Hi hi! Blir dam hos meg til neste år, tenker jeg:o)

Heleneklem

Mia sa...

Nä, så läckra, helt underbara. Jag förstår du är förälskad. Jag önskar mig så såna blomster i trädgården. Dom är ju inte helt enkla att få fatt i. Men jag hittade en, så nästa år kanske, om den övervintrar..
Njut dagar med rumpan i vädret, tid till bloggläsning blir det säkert först till vintern, i varje fall här i gården :)

terese hansen sa...

Hei hei
Ta gjerne kontakt på min epost adresse: terese.hansen@cision.com - det gjelder blogg ranking hvor du og ni andre norske hageblogger er blitt inkludert:)

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Så spennende - med egne vannliljer!

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

For noen flotte vannliljer! heldig du er som skal få dam! Den kommer nok ganske snart på plass, tenker jeg.-)
ha en fin kveld videre!
Klem fra Hjørds

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails