VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 8. juni 2011

Min kandidat til frøken lilla, Frøken fin og fjong

Frøken fin og fjong har tatt sin flotte hatt på. Det ser nesten slik ut når en og en blomst åpner seg.
Og hun er litt kostbar og blomstrer litt senere enn de andre rhodondendronene I hagen min, om det er en senere sort eller om det er plasseringen som gjør det slik vet jeg ikke, men jeg er iallefall glad for a thun forlenger rhododendron-blomtringen I hagen.
 
bloggebilder 007bloggebilder 008bloggebilder 010
Hun har fått gjødsel en gang for en god stund siden, lenge før blomstring, og en gang nå under blomstringen, og så skal hun få når hun har avsluttet showet. Og som takk for det hjelper jeg henne med å spare litt energi, ved å knipe forsiktig av frøstendene, uten å skade de nye skuddene som ligger I hjørnene rett under frøstanden. Så kan hun med den gode matpakken bruke krefter på å vokse sine ca ti cm dette året, og lage nye knupper til neste års show.
Min lilla syrin hilser også fra badet sitt, og ønsker alle lilla søtnoser lykke til I konkurransen.
 
bloggebilder 004
 
Bli gjerne med du og, så blir vi fler, og jo flere vi er sammen… jo gøyere det blir. Trykk på link oppe til venstre og henge deg på.
 
Jeg ønsker min og alle andre kandidater lykke til
Klem fra Frøken fin og fjongs matmor

8 kommentarer:

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Linda du har en fantastisk fotogen kandidat her! Innbydende:)
Stemmer på deg.

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Linda du har en fantastisk fotogen kandidat her! Innbydende:)
Stemmer på deg.

BLOMSTERSTJERNEN sa...

En god ting kan ikke sies for ofte...

Linda sa...

Å du så stolt hun ble over dine komplimenter, hun strekker seg ekstra godt i beddet, og nærmest stråler av lykke:) Og flere hatter har hun satt på, det kan viss tikke bli for mye av det gode med denne frøkenen her:) Takker på hennes vegne for din stemme:)

hageglad sa...

En riktig fin og fjong kandidat til frøkenkonkuransen! Lykke til! Hege

Linda sa...

Takk takk Hege, hun ble helt i hundre over komplimentene her, så nå håper hun på stemmer, he, he:)Kanskje Hortensiaen min jekker henne ned litt etterhvert... Så hun ikke blir for høy på pæra:)

Mia sa...

En så fin og fjong frøken, vällyckat att slå ut håret først :)

Anne (Moseplassen) sa...

Hehe, herlig bilde Linda!
Spoink :D

Flott at du er med på konkurranse også denne runden :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails