VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 8. juni 2011

Årets første jordbær

I dag har vi spist årets første jordbær fra hagen, eller drivhuset, Naamm
De smakte såå godt, tror jeg skal plante en rad på andre siden av hellegangen også, så vi får dobbelt så mange neste år. Yammi!
 
bloggebilder 002

Jeg rydder og rydder fortsatt I hagen… I dag var jeg på krykkegården, og jammen ble det med et par saker hjem. Det skal jeg fortelle om straks.
 
Stor klem og takk for at du tittet innom
fra
 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails