VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 9. juni 2011

Mer lilla

Når jeg først er inn på lilla, har jeg en annen liten sjenert sak, som nå plutselig har bestemt seg for å gjøre litt mer ut av seg. Den er vel egentlig neppe sjenert for blomsten er stor og flott og trekker absolutt til seg oppmerksomhet, men denne her hadde en hemmelighet. Hun har små søte nydelige lilla blomster under de store vakre hvite blosmtene. Hun har levd et liv som skap-lilla. Så når hun hørte om Frøken fin og fjongs deltakelse I konkurransen på moseplassen om tittelen Frøken lilla, ja da kom hun ut av skapet (litt misunnelig kanskje…) Eller hun skjønte plutselig at lilla var ok likevel?
 
Sammenplantningen på bildet over er foran inngangspartiet, og tilsynelatende helt hvit, men ser man nøyere etter så ser man små nyyydelige lilla blomster nesten gjemt under de større hvite blomstene på planten lengst til høyre.
 
bloggebilder 018
 
De ligner nesten på blomstene til frøstjernen ‘Hewitt double’ synes jeg
 
bloggebilder 019
 
Denne skap-lilla blomsten er en Hortensia, Hydrangea macrophylla, ved første øyekast helt hvit, men ikke helt likevel… til enda større glede for en hagegal som meg.
 
bloggebilder 020
 
Så nå må jeg rett og slett avgårde og ha en til…
 
Jeg og min nå ute av skapet hvite OG lilla Hortensia ønsker dere en flott torsdag. Jeg takker for at du tittet innom det gleder masse.
Klem fra

Og Frøken Hortensia

som nå er ute av skapet og senker skuldrene I lettelsen over at hennes hemmelighet ble så godt mottatt av den nye eieren

8 kommentarer:

Mariann sa...

Nydelig hortensia. Når man kommer litt nært på, ser man ofte detaljer som ellers ville gå hus forbi.

Linda sa...

Mariann: Ja ikke sant, og slike overraskelser gleder jo stort og gjør hagelivet ekstra godt:)

Helena sa...

En växt välvärd att titta närmre på!
KRAM från mig!

Blomsterguri sa...

Må kjøpe hortensia - ingen vei utenom! Vakkert!

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Nydelige bilder av dine Hortensia. Det er vel en skjønn blomst!! jeg har alltid sagt at det er MIN blomst, fordi mine foreldre hadde en slik i hagen som alltid blomstret til min gebursdag i slutten av august. Nå blomstrer de visst hele tiden:-) i alle fall de i krukkene.
Ha en riktig god helg, Linda!
klem fra Hjørdis

Shabbylishious sa...

Akk så vakkert!
Stilig det bildet under her med syrinblomstene og den lille kulen:)

Helene sa...

Så nydelige bilder!! Det første bildet så nesten ut som en brudebukett:o)

Jeg kan ikke la være å legge meg som følger her, på en så nydelig blogg:o)
Gleder meg til å komme på besøk igjen!

Ha en flott pinsehelg;o)

Heleneklem

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Slike fantastiske luringer liker vi! Ufattelige fine fargekombinasjoner. Som et maleri.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails