VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 5. juli 2011

Claus sine valmuer, og andre valmuer I hagen

 
I hagen er det nå valmuenes storhetstid, og jammen er de vakre. På bildet over og under er det valmuene som claus Dalby har sendt rundt I verden.
Frøene er bare kastet ut I jorden mens det enda var fare for litt frost. Jeg må innrømme at de skulle vært priklet, men… Jeg blandet de inn I litt jord før jeg kastet de utover, men det har likevel bli altfor tett… Men til neste år har jeg kanskje fått laget noen større bedd (er under planlegging), så da får jeg spredd dem bedre. Men jeg nyter blomstringen nå iallefall
 
bloggebilder 010bloggebilder 011bloggebilder 050
 
Vakre ikke sant?
 
Men jeg har flere sorter I hagen
 
bloggebilder 040bloggebilder 042bloggebilder 043
bloggebilder 027bloggebilder 030bloggebilder 004
 
De er herlige rundt I hagen.
 
Her går det I hundreogti om dagen, og det har blitt litt lite blogging, men nå er det ferie og jeg kan komme ajour med lovte innlegg. Det var utrolig herlig I går morges å kunne henge jobbnøkkelen langt inn I nøkkelskapet. Men jeg har fulgt med dere, selv om jeg ikke har lagt igjen så store spor.
Det ble bare en kjapp tur innom her mens det regnet litt, men nå har det stoppet og malerkosten venter. Vi har hatt noen ordentlige flotte sommerdager I det siste, og det er så utrolig deilig. Jeg håper alt står bra til, flere innlegg fra meg kommer om kort tid.
 
Klem fra

5 kommentarer:

Nette sa...

Hej Linda

Fine billeder af de smukke valmuer. Jeg har også Claus valmuer, men de er ikke sprunget ud endnu. Kan se at jeg har noget at glæde mig til. Jeg har også plantet nogle små staudevalmuer, men de bliver vist ikke til noget.

Nyd din ferie!

Ninni sa...

Fiiine! Mine ble det ikke noe av i fjor, men i år titter de opp flere steder :)

stallnilsen sa...

Å før noen vakre valmuer du har, kjempefine bilder, antar de lyser godt opp i hagen din, ha en fin ferie, hilsen Lisbeth :O)

Bente sa...

Så nydelige valmuer! Kjempefine bilder!

Klem fra Bente

Anonym sa...

De valmuene ser så flotte ut på bilder!! Vet du om et sted det går ann å få fatt i frø for å så disse blomstene?

Hilsen Susanna,

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails