VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







søndag 31. oktober 2010

Stuen er så og si ferdig



Bildet over er tatt for noen uker siden. Nå er vi eller jeg ferdig, og flere tiltak har vært satt i gang. Spraying av lysestaker har jeg vist dere. Men mer har skjedd; Gamle vinduer er blitt romdelere,
 
bloggebilder 002
 
Nye industrilamper brekker litt av i alt det hvite. Jeg liker veldig godt hvitt, men er avhengig av noen kontraster også. Også liker jeg ting som henger fra taket. Det passer i grunn bra for veggplass er det ikke mye av hos meg…
bloggebilder 001
Ikea skap har fått et ansiktsløft:
 
bloggebilder 005
 
Nye knotter og trekk på glassdørene gjorde susen. Men jeg må frem med kosten og male toppplaten. Ingen grunn til å fremheve den så veldig synes jeg, så den blir hvit som resten. Det gjøres senere i dag.
 
bloggebilder 015
 
Nye lamper er under prosjektering til å henge over spisebordet (som jo også er blitt malt, men det har  jeg jo vist før) Jeg skal vise dere mer om disse lampene når jeg er ferdig.
 
bloggebilder 006
 
Så nå er det myyye kosligere å være i stuen synes jeg.
bloggebilder 009
 
Minstemann ser barne tv, lot seg ikke rikke på grunn av fotografering, he ,he. Datteren vår har vært helt fortvilet når jeg skulle ha vinduer i taket. Hun mente at dette var jo galskap og lurte på hvordan hun kunne ha med venninner hjem når jeg holdt på sånn? Og det bare et par uker før hun skulle ha bursdag…
Men hun har falt til ro med vinduer hengende i taket, og venninnene henens synes bare det er fint:)
Noen detaljer:
bloggebilder 003  bloggebilder 007 bloggebilder 010
bloggebilder 006 bloggebilder 008 bloggebilder 014
Ha en flott Halloween
Klem fra

14 kommentarer:

Lisbeth sa...

Hej Linda..

Super fint med gamle vinduer til at dele rummet op med...:-)
Min ene datter har gjort det samme med 2 gamle glasdøre.
Og hvor er det utroligt hvad hvid maling kan gøre..:-)

Flot resultat, kan godt forstå du hygger dig ekstra i din "nye" stue.

God Søndag fra Lisbeth

Marit sa...

Såååååå fint, tar av meg hatten for krativiteten og skapergleden din. Skjønner godt at stuen har blitt enda hyggeligere å være i. Gleder meg til å få tatt fatt her og.

God klem, Marit:-)

liven sa...

Åh så fint hos deg....utrolig stilig med disse vinduene!1
Jammen er du kreativ Linda!!

ha en fin søndag :o)

Lisbeth (countryliv) sa...

Det er dejlig lyst og hyggeligt og en rigtig god ide med de gamle vinduer:)

Bente sa...

Nydelig stue! Og så kult med de gamle vinduene som romdeler!

Kristin Aurdal sa...

Kjempestilig med de vinduene - lekkert og kreativt :-)

Mia sa...

Helt enig med din dotters väninnor, dom fönstrena var fantastiska. Tror aldrig jag sett den läsningen förr men den gillade jag verkligen. När du är färdig med att 'stascha' ditt hem kan du få ta turen hit. Gillar din stil:)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Linda! Takk for hyggelig hilsen:) SÅ nydelig stuen din ble!! Å bruke gamle vinduer som romdelere er så lekkert!!!

Ha en fortsatt fin søndagskveld!

KLEM KLEM
Anette:)

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Superstilig, både skap og romdelere (jeg ville nok blitt urolig for singling i glass, etter en tilfeldig forbipasserende liten sprettball eller lignende...)!

Hjertelig takk, for pene ord om den nye bloggen min : )))

Henrik sa...

Hej Linda
Tak for dit besøg på min blog, hormonpulver er noget jeg tager med hjem fra Frankrig, da jeg ikke kan finde noget sted at købe det i Danmark.
Det bedste brug er somme tider genbrug, en smuk og unik rumdeler med de gamle vinduer.
Tror sommetider vi er for hurtige til at smide ting ud som ellers kunne tjene os på anden vis.

Anne (Moseplassen) sa...

Jeg synes det ble kjempevellykket med de vinduene jeg :) riktig smart og flott, og en klar følelse av at det er Ditt rom, noe Du har skapt :D

Linda sa...

Tusen takk for alle deres kommentarer:) Jeg er i full gang med nye prosjekter, må passe på nå mens hagen skal sove frem til neste vår:)
Henrik: Det skal jeg huske på om jeg kommer meg til frankrike:)
Klem

Unknown sa...

Hei! Flott blogg du har :) Jeg er klar over at dette innlegget er noen år siden. Jeg lurer rett og slett på om det er mulig å låne bildet av de gamle vinduene som du har brukt som romdelere? Det er en så god ide! Jeg tenkte å lage et lite innlegg om bruk av gamle vinduer i innredning. Jeg vil selvfølgelig ha en henvisende kilde ved bildet.

Linda sa...

Klart du kan låne bildet "I et lite Norgesglass":)
Jeg har ikke blogget på ett års tid, men kommer i gang i dag faktisk:) Jeg har savnet det masse. Og når jeg ser dette bildet, ahr i jo gjort om i stuen siden det. Men vindusveggen er fortsatt opp, om enn bare flyttet på. Jeg skal få lagt ut et nytt bilde ei løpet av julen:) Godt nytt år:) Klem

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails