VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 4. oktober 2010

For første gang...


…Ønsker jeg at jeg var 10 år eldre…

I avisen på fredag stod leste jeg denne annonsen:

Vaktmesterpar til eiendom i Frankrike

Vaktmester/gartner for eiendom i Grasse (nær Cannes) søkes.

Ektepar rundt 50 år, uten eller med voksne uavhengige barn (helst norske). Må kunne engelsk og helst fransk, men i hvertfall lyst til å lære fransk (kanskje mitt år i det fransktalende sveits endelig kunne lønne seg). Stor lyst til hagearbeid. (Det er det iallefall ikke no å si på her i huset)

I tillegg til gartner/hagearbeid vil det være vedlikehold ute og inne på samtlige bygninger, samt drift av automatisk vanningsanlegg, svømmebasseng m.m. (her har jo min kjære øvd seg på mange oppgaver her hjemme, meget nevenyttig har han vist seg å være)
Håndverksmessigkompetanse vil være en fordel. Det vil bli lagt sotr vekt på orden, nøyaktighet og pålitelighet, samt gode evner til å lede og samarbeide med andre ansatte på eiendommen.

Av annen hjelp på eiendommen er det to personer ansatt på fulltid, og en gartner som kommer to ganger i uken.

Boligmassen består av vaktmesterbolig, hovedhus, gjestehus, kapell, garasjer, og redskapsbod. Vaktmesteren får egen bolig med stue, kjøkken, tre soverom, to bad og egen bil.

Eiendommen eies av en norsk familie o gligger sentralt omgitt av flere små tyoiske franske landsbyer med restauranter og markeder.

Eiendommen er på 125 mål og har vært en olivengård der det fortsatt er ca 300 oliventrær som høstes delvis. CA 55 mål skog, ca 60 mål utmark og resten park og frukthage. Det finnes alt av nødvendige maskiner og utstyr på eiendommen.

Stilllingen ønskes tiltrådt snaers mulig etter nyttår 2011, da nåværende norske vaktmester vil sørge for opplæring.

Søknad med Cv sendes e-post gunnar@fredrikstad.name senest 1. november 2010.

 
Hagen august 2010 017
 
Det er jo min drøm… sukk, jeg rekker jo ikke å bli 10 år eldre på så kort tid… Samtidig ønsker jeg jo aldri å hoppe over de neste 10 årene, de er nok også verdt å få med seg vil jeg tro. Men jeg drømmer og drømmer… jeg elsker fransk, var et år i sveits og lærte språket. Leenge siden, men det ligger nok bak der. Frankrike er jo en nydelig land… som jeg ønsker sterkt å reise mer til… Samt hage, hage og hage, og oliventrær… sukk mitt hjerte… eller hva sier dere?  Kanskje en sommerjobb mens jeg venter på å bli 10 år eldre???

Klem fra

2 kommentarer:

Marit sa...

...skulle gjerne eid den eiendommen jeg da:-)

Bente sa...

He he. Hørtes spennende ut.
Kanskje du skulle søke, selv om du er 10 år for ung?
Men, det blir jo vanskelig å kombinere med små barn. Eller kanskje ikke?

Uansett: Det er lov å drømme.

Klem fra Bente

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails