VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 23. oktober 2010

Maleskrekken

har tydeligvis gitt seg… kanskje det hjalp å skrive om den… Nå kan jeg nesten ikke få stoppet, og myyye har skjedd i stuen. Jeg er i ferd med å nå delmål èn for vinteren 2010/11, nemlig å endelig få møblert og stæsjet ferdig inne i huset. Jeg holder på inne, og samboer holder på ute med grillstuen. Moro er det!

bloggebilder 015

Stolen over og dens tre søsken ser nå slike ut:

bloggebilder 034

Og de er plassert litt rundt omkring, et par i stuen, en på badet osv. Jeg tenkte å pryde noen av dem med skrift, men jeg må finne tekster jeg liker først… Det er mye å velge mellom ,ikke lett…

Jeg sliter med lite veggplass, og dermed lite hylleplass.. og stæsj og sånn er jo litt gøy. Den ene stolen fikk dermed en funksjon som en liten hylle. Nydelig glassvaser fra Madame Stoltz fant jeg i byen. Jeg har lenge savnet vaser som er smale…

bloggebilder 036 bloggebilder 039 bloggebilder 001

bloggebilder 008 bloggebilder 007 bloggebilder 004

Nå er det Kjempeverbena som er tatt inn i varmen til glede for oss begge to vil jeg tro. Det er jo rett så guffent for de vakre stakkarene der ute nå.

Hagen august 2010 023

Denne blomsten skal jeg ha til neste år også. Den har blitt en favoritt. Jeg prøvde å så den, men det ble totalt mislykket, så lykken var stor da jeg fant den på gartneriet; mitt yndlingsgartneri: Dyhre gartneri i Moss. Det ble redningen.

Nå har roen senket seg her. Minstemann sover, eldstemann er på turnkonkurranse i helgen, og far i huset er ute med kamerater og planlegger neste års 40 årslag, og jeg har roen og kvelden til meg selv, og mine hage-og interiørblader, og andre småprosjekter, som innbefatter malingspray:)

Jeg ønsker dere en flott helg. Og takker for at du titter innom meg.

Klem fra Linda

 

11 kommentarer:

New Dawn sa...

Stolene ble virkelig lekre, og de vasene er akkurat sånn som jeg også kunne tenkt meg. Kjempeflotte :-)

line sa...

Så flotte stolen ble :) Har noen tilsvarende (røde) jeg, og har lurt på det sammen, men er liksom ikke helt sikker...

Grethe sa...

Hei på deg! Først, tusen takk for koselig kommentar på den nye siden min, og at du har lagt deg inn som den første følgeren. Kom over siden din og synes den er veldig fin! og inspirerende!!. "Kjente meg igjen" i overskriften din :-) Så her må jeg inn å bla litt mer.
Kjempeverbena ble nesten sådd i vinter, men da jeg var litt sent ute da de vel trenger litt tid på seg, er de fortsatt i posen. Kjempelekre!

Agneta sa...

Jag snubblade in på Din blogg genom en annan, och blir helt bländad av allt vackert som Du visar och nu skall jag NJUTA vidare! Ville bara lämna ett fotavtryck efter mig!

Agneta

Bente sa...

Så nydelig stolen ble! Og for en lur måte å bruke den på!
Jeg har akkurat malt en krakk, hvit, som før var trehvit. Jeg har ikke fått pyntet den med noe enda, men jeg har sett for meg noe lignende som det du har gjort. Men, det ble enda finere med en stol, enn med en krakk.

Så koselig å ta inn kjempeverbenaen. Det er deilig å nyte blomstene så lenge man kan.

Ønsker deg en fin søndag!

Klem fra Bente

Mia sa...

Jag önskar jag kunde hitta en pensel jag också, det blir ju så fint hos dig. Dessutom har du den 'blicken' för interiör, den saknas helt här ( fråga mina vänninor om du inte tror mig!).
Ser jag harhaft dårlig tid i det sista, här var mycket jag inte läst. Ditt foto av växthuset er helt knall, och den skylten med 'Garden..' så fint. Jag har mina lådor backefasta, det var lurt att laga en botten så den kan flyttas..
Jätteverbenan är väl egentligen en staude, är det inte? Men jag har aldrig klarat att få den till, inte änns första sommaren. Blomstrena är ju helt fantastiska. Och, en lördagkväll i stillet, låter avkopplande och skönt :)

Frøken Solhat sa...

Søde Linda.....hvor blev resultatet altså flot. De er smukke dine nye, gamle, hvide stole....jeg bliver jo helt inspireret :0)

Har du sprøjtemalet eller kan resultatet blive så flot med pensel?

Hvor er det nogle smukke frost billeder i forrige indlæg....du kan bare noget med et kamera :0)

Knus Dorthe

Lisbeth sa...

De umalede stole var charmerende, men de er endnu mere charmerende i hvid:) Vaserne er jeg ret vild med og kæmpeverbena - jo det er også min favorit og jeg glæder mig hver gang de dukker op af sig selv. Jeg har god erfaring med såning de skal bare en tur udenfor 14 dagestid efter såning og så ellers ind i varmen:)

anne - moseplassen sa...

Så fine vaser! Akkurat sånn fasong er jeg på jakt etter jeg også, nå skal jeg google litt :)

Fortsatt god helg Linda!

liven sa...

Stolene ble kjempefine de Linda!!
Og vasene likte jeg!!
Klokken min er kjøpt på Jysk av alle steder....så det i en blogg her og føk avgårde!
Til den nette sum av 69,90......

Det er så kjedelig å angre på noe som ikke ble kjøpt!!


Ha en fin søndagskveld :o)

Linda sa...

Hei hei alle sammen:) Så hyggelig med deres besøk og ord:) De settes stor pris på:)

New Dawn: Takk for hyggelige ord.Jeg er kjempefornøyd med vasene. De passer liksom overalt:)

Line: Jeg er blitt veldig fornøyd med mine stoler. Kanskje du tør en dag?:)

Grethe: Så pent sagt av deg. Hyggelig at du vil komme igjen. Ja verbenan skal jeg ha til neste år igjen. Veldig flott der den svever i beddet:)
Kanskje du får sådd i vinter? Frøene kan enda spire:)

Agneta: Veldig hyggelig med besøk av deg:)

Bente: Takker for pene ord, og lykke til med pyntingen av krakken. Den er sikkert superfin den og:) Kanskje du viser den til oss?

Mia: Du som er så flink til å innrede hagen kan umulig ikke ha blikk for interiør også. Du innreder jo hagen din helt nydelig, og det er jo på en måte samme sak:) Kanskje det kommer en pensel vandrende? sånn plutselig:) Jo kjempeverbenaen er vel egentlig en staude (eller en sommerblomst som selvsår seg), og jeg har hørt at i danmark så selvsår den seg veldig enkelte plasser... men her klarer den ikke vinteren tror jeg... Har ikke hørt om at den eslvsår seg her i landet... men kanskje den gjør... noen som vet? Isåfall ville jeg blir kjempeglad om den gjorde det her hos meg:):)

Frøken solhat: Hei hei:) Stolene er malt med pensel. åtti glans. Takk for dine komplimenter:)

Lisbeth: Takk for ordene dine. Huff ja, det hørtes da veldig lett ut å så de... Jeg får kanskje prøve igjen... Heldiggris du som får det til:)

Anne: Lykke til i jakten:) Hvis du ikke finner kan jeg kjøpe og sende deg vet du:)

Liven: Å får et kupp:) Så moro:) Den jeg har sett kostet laaangt fra det, sukk... jeg får slette den fra hukommelsen, og kanskje løpe till Jysk:)

Ha en god kveld alle sammen:) Klem

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails