VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 12. oktober 2010

En vakker klatrer

Jeg synes kaprifol er en nydelig klatreplante. Den er vakker i alle stadier fra knupp, til blomst til bær. Og så har den en fantastisk duft også.
Den er lett å ta stiklinger av. Bare å knipe av en bit av et skudd ca 10-15 cm, dra av de nederste bladparene og putte stilken i en potte med fuktig jord.
Klematis 017 Hagen august 2010 026 Hagen august 2010 025
Skandihest stutteri september 2010 187 Skandihest stutteri september 2010 182 Skandihest stutteri september 2010 189
Jeg har tatt flere stiklinger og kommer til å plante denne planten flere steder i hagen. Ved steder der vi ofte passerer, slik at vi kan nyte lukten. Jeg vet desverre ikke sortsnavnet på netop denne sorten på bildet. Men jeg den dufter nyyyydelig og blomstrer lenge:)
Skandihest stutteri september 2010 184
Hva mer kan man ønske?

Takk for at du tittet innom
Klem fra

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails