VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 30. oktober 2011

hvordan lage søte flaggermus i full fart

Jeg våkner etter å ha sovet ut etter årets lengste nattevakt. Her merkes det at man stiller klokka kan du si…
Jeg takker dere for alle besøk og hilsner, det er såå koselig. Det er jo drivkraften for å skrive. Jeg får dårlig samvittighet over a tjeg sel vikke er noe flink, men ting går I hundre, men jeg er inne hos dere, sel vom jeg ikke er flink til å legge inn spor… beklager, jeg skal skjerpe meg.
 
Men tilbake til det å våkne opp… Når jeg våknet hadde min datter laget nydelig/skumle flaggermus til Haloween. Jeg tenkt jeg skulle henge dem ute I treet ved inngangspartiet, skuummmelt ikke sant?
 
Her er hva hun gjorde:
 
bloggebilder 047
 
Laget en kropp av avispapir som hun krøllet og tapet. Så gikk hun I papirhaugen og fant tom emballasje og klippet til de delen som dere ser på bildet. De ulike delene skal være to ører, to ben, og to vinger. Så tapet hun dem på slik som de ligger på bildet. Og malte hele med svartmaling.
Og vips resultatet ble slik:
 
bloggebilder 048
 
søt ikke sant?
Og mange slike flygende I tre tror jeg blir morsomt.
Nå fortsetter flaggermus-produksjonen her hjemme.
 
Ønsker dere en flott søndag
 
Klem fra
 

3 kommentarer:

Vivi sa...

Kjempe flott edderkopp. Kreativ jente du har, Linda :) Blir nok mange som blir skremt i morgen tenker jeg.

Linda sa...

Flaggermus:):) ja hun er flink, de liker godt å holde på med små prosjekter. Mine prosjekter er nok blitt større og større, tror nok samboer hadde sett at jeg holdt meg til slike små søte prosjekter jeg også, he, he:)

Mia sa...

Vilken kreaktiv jentunge du har, flaggermusen ser jättesöt (unnskyld,selvfølgelig menar jeg skummel) ut :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails