VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 27. oktober 2011

Blikkfang I hagen


 
Jeg elsker ulike blikkkfang I hagen. Noe som får deg til å stoppe opp, og ta en ekstra kikk, og kanksje kjenne litt på eller lukte.
I sommer kommer jeg over en prisme lampe på loppis
 
bloggebilder 030
 
Selve lampen var ikke så vakker, men prismene var herlige. Lubne og store dråper som jeg likte veldig godt.
De ble hengt opp på greinene I epletreet
 
bloggebilder 046bloggebilder 047bloggebilder 053
 
De var tunge nok til å gi litt ekstra vekt til de greinene som trengte å bøyes ned, samtidig som de ga et morsomt spill I hagen.
Se hvordan eplene “speiles” I prismene.
Jeg gleder meg vilt til vinter og frost… Nå er epletreet donert bort…mer om det siden, men prismene er flyttet til morelltreet. Da ser vi de fra fresiden av huset, og jeg ser morgensolen skinne på dem når jeg kommer fra nattevakt, et herlig syn tror jeg det vil bli.
 
bloggebilder 016
 
Det ser ut til at det blir bedre tid til bloggen fremover. Det har vært myyye som har skjedd siden I sommer, en spennende tid har det vært. Je ghar mye jeg gleder meg til her på bloggen, og jeg håper dere ikke gir dere selv om det er vinter. En desto koseligere tid å mimre over sommeren som har vært, og legge nye planer for neste sommer. Jada jeg er I full gang.
Jeg takker for besøket deres og ønsker dere en flott dag.
 
bloggebilder 026
 
 
Klem fra


4 kommentarer:

Mariann sa...

Flotte prismer! Så smart å bruke de på den måten. Veldig dekorativt og nydelig spill i glasset.

Linda sa...

Takk for pene ord:) Jeg gleder meg til frosten, oog sol, og froststjerner... det tror jeg blir veldig vakkert med små glimt i hagen:) Ha en flott kveld:)

Ellen sa...

Det var utrolig flott! For en kjempegod ide:) Det vil bli et nydelig syn i vinter med frost på prismene:) Ønsker deg en god kveld. Klem Ellen.

Linda sa...

Tusen takk ellen:) ja jeg gleder meg:):) Det er alltid noe å glede seg til i hagen:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails