VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







mandag 4. oktober 2010

Nytt prosjekt, bildevegg del 1

I flere år har denne veggen vært en kattepine, men endelig er prosjektet i gang.
Jeg har bestemt meg for å lage en bilde-vegg. Det har egentlig vært en plan i flere år… Men Ting Tar Tid.
Men endelig…:Jeg har samlet alle bilder av ungene på èn vegg. Svart/hvitt bilder i svarte rammer i ulik størrelse. To rammer ‘Ribba’ fra Ikea skaper litt kontrast.
bloggebilder 006 bloggebilder 007 bloggebilder 012
 
Tegninger som datteren min har tegnet da hun var liten er rammet inn og hengt opp mellom bildene, og gir øynene en avveksling.
bloggebilder 010
 
Tegningen over er vår families første portrett.
Datteren min var 2 1/2 år og satt og tegnet for seg selv. Da jeg så hva hun tegnet var jeg så fra meg av begeistring og glede, at hun ikke turte å tegne mennesker på laaaang tid etterpå(stakkar). Hun tenkte sikkert at siden jeg ble så gal (riktignok av glede og ekte mors begeistring), så måtte det sikkert være noe veldig farlig hun hadde gjort…
Så det tok en god stund før selvportrettet kom:
bloggebilder 011
 
… og “poteten” hadde rukket og bli til noe mer. Fasinerende hvordan barna utvikler seg.
 
Det er litt uvant å få denne veggen dekket av bilder, men jeg tror resultatet blir bra. Men akkurat nå er det nesten så jeg skvetter litt når jeg passerer veggen, he, he.  Det gjenstår enda litt før det er helt ferdig… litt avhengig av postgangen… Men så skal jeg ta bilder av hele den ferdige veggen. Gleder meg.
Grunnen til at det har tatt litt laaang tid er også at jeg har litt skrekk for spikerhull i veggen, som man kanskje senere skulle angre på. derfor vil jeg alltid vente til jeg 120% sikker før jeg gjør noe… og når er man det liksom… iallefall aldri jeg…
Jeg bruker SMÅ stifter, men likevel… men jeg kom over det i dag, og veggen under ser sikkert ut som en nålepute… Men det får jeg bare fortrenge…
 
bloggebilder 008 bloggebilder 009 bloggebilder 004
 
Beklager litt dårlige bilder med gjenskinn i, men det er mørkere dager nå, og jeg får ikke til å ta bilder inne uten blitz… selv ikke på den lyseste delen av dagen… Jeg ser flere bloggere som sier de aldri bruker blitz når de fotograferer inne… men jeg lykkes ikke…desverre… Men jeg håper å finne ut av det. Fotokurs hadde kanskje vært noe? 

Takk for besøket. Jeg blir veldig glad når du titter innom.

Klem fra

7 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

Det bliver da en helt fantastisk væg - og en tur ned ad memory-lane hver gang du kommer forbi.....smukt.

Super med tegningerne du har rammet ind....og foden og hånden.....man glemmer hurtigt hvor små og buttet de var engang :0)

Du bliver glad for de små huller i væggen Linda *SMILER* - Tænk på at det er dem der gør det muligt med sådan en smuk væg :0)

Bente sa...

Så spennende! Gleder meg til å se bilder av veggen, når du er ferdig!

Klem fra Bente

Bente sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kristin Aurdal sa...

Den veggen ble sannelig flott :-) Skal vi artig å se hvordan den blir når den er ferdig.
Likte så godt hårfrisyren til den søte lille jenta, som sikkert ikke er sååå lita lengre :-)

Mia sa...

En så söt barnteckning, eller bägge så. Det är så kul att ha sånt på väggen :)

Lisbeth (countryliv) sa...

Hvor er det sødt - og en god ide:) Jeg havde faktisk sådan en væg engang, men så blev huset renoveret og billederne var utrolig falmede og kom aldrig op igen! Mine drenge er nu 23 og 18 og jeg tænker stadig at jeg vil have dem op på væggen igen:)

Linda sa...

Takk for alle nydelige kommentarere, dere er jo så snille:) Jeg tror jeg blir veldig glad i den veggen, merker det allerede:)) Klem til dere alle

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails