VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 23. februar 2010

Kveldskos og litt til:)


Tenker på hvordan jeg skal forbedre bloggen fortsatt, og hva jeg skal ha med i et innlegg om min hage. Har jo vært en lang prosess som enda ikke er over, og kanskje aldri vil bli over:) Ser jeg ikke har fortalt så mye om den, men det kommer snart noe her.

Jeg elsker å bli inspirert, og blir det lett, om det er av blader, bøker, mennesker, blogger osv.
Mottok bladet Norsk Hagtidend i dag, og da blir jeg alltid glad. Jeg abonnerer på flere hageblader. Hagen for Alle og medlemsbladet til det norske hageselskap; Norsk Hagetidend Startsiden DNH har jeg abonnert på siden 1997. De siste tre årene har jeg abonnert på det danske haveselskabs medlemsblad Haven, som er et veldig velkomment blad i postkassen:) Danmark virker på meg som å være flott hageland, og dermed er "dejlige Danmark" blitt enda dejligere synes jeg:) Og siste året har jeg abonnert på "The Garden" medlemsbladet til det engelske hageselskapet; Home Royal Horticultural Society og "Garden Illustrated" BBC Gardens Illustrated. Favorittene er nok de norske og absloutt det danske:) Alltid moro å følge med på hva som skjer i hageverden.Jeg har inntrykk av hver vår står det en artikkel om skjønne, vakre Magnolia:) Og dette nummeret var intet unntak. Et lite Magnoliatre har stått på ønskelisten lenge, og det spørs om jeg ikke nå fikk en ide om hvor jeg kunne ha det, faktisk to:):) Ta en titt på dette: Emmas Verden: Magnoliatre... Er jo bare vakkert:) Men hvilken sort skal jeg velge??? Ikke lett:) Jeg blir iallefall en lykkelig jente den dagen treet står i hagen:) Kanskje vil det trives i en krukke? Noen erfaringer?I kveld blir det kveldskos med frustrerte fruer, og salat av ruccolasalat, paprika, tomat, avokado, spekeskinke, mozzarella, mango og pesto. Fikk servert dette hos ei venninne på lunsj forrige uke, og det var såå forfriskende og godt. Og kan jo ikke nekte for at man gleder seg til om noen måneder, å plukke inn noen av disse ingrediensene fra egen hage:)
Ha en super kveld:)

4 kommentarer:

CasaGroth sa...

Nam, det så godt ut snuppa!
Også har du Greengate servise også ser jeg, det er jo helt nydelig :)

Kos dere med maten og ikke minst med bladet!

Stor klem

Marit sa...

Må si du imponerer i matveien og, har ikke kommet lengre i salatverdenen enn ost og skinkesalat jeg:-)

Så magnolia kan overleve ute i vårt klima de altså??

God kveld og fri!!

Maritklem

Linda sa...

Ble ikke fri, men rett på jobb etter "fruene":) Er ikke så flink med mat jeg, men får mine diller jeg:) Magnolia kan absolutt overleve i vårt klima. Nå bor vi i sone 2, og mange Magnoliaer er herdige til sone 4 og 5. Her må man sjekke først. Også er det noen som vokser raskt og noen som bare blir busker, så lurt å sjekke litt før man kjøper:)

Mia sa...

Nu blev jag ännu mer hungrig ( sitter och väntar på middag..) det där var en sallad mitt i blinken för min smak. Ruccola har jag en som övervintrar ute och den smaken kan jag inte vara utan i salladen. Ska komma ihåg vad du sa om clematis, annars hade jag nog haft ihjäl ett äppleträd här till sommaren, tack :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails