VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 26. februar 2010

Fra barnemunn


Min sønn har virkelig skjønt sin mors hageinteresse. En dag han snakker om hva han skal bli når han blir stor sier han; "Mamma? Vet du hva jeg skal gjøre når jeg blir stor?" "Nei," svarer jeg. "Da skal jeg kjøpe meg en campingbil og så skal jeg ta deg med rundt i alle de fine hagene i hele verden": Smelt, smelt:)


Og i sommer da vi hadde vært i København, og som vanlig ikke; ikke et besøk på et sted der det er en botanisk hage i nærheten uten at et besøk dit er pålagt. På bilturen hjemover er ungene slitne, men likevel fulle av energi. Tålmodigheten til mor er nær bristepunktet. Min sønn maser om mat, jeg ber han om å sove litt først så skal vi stoppe etterhvert. "Da kommer jeg til å dø av sult" sier han. Mer en èn smule oppgitt sukker jeg lavt;"Da blir det iallefall stille her..." Replikken kommer raskt bakfra; "Det er verst for deg, for da blir det ingen campingbil". Han overlevde og avtalen om campingbil består:)
Ha en god kveld:)

5 kommentarer:

CasaGroth sa...

Fantastisk ♥

Vi er heldige vi mammaer. Håper dere koser dere på fjellet vennen.

Ninni sa...

Haha, utrolig herlig! For en rappmunnet og kvikk liten go'gutt du har :)

Frøken Solhat sa...

Skønt med sådan en betænksom lille dreng der hurtigt kan levere nogle guldkorn. Fortsat god tur på fjellet Linda ....bare det var mig :0)

Garden Angel sa...

Så skjønn gutt du har da:) Herlig!
Linker deg jeg. Blir spennende å følge med hos deg frem mot sommeren.

Takker sååå mye for koselig kommentar!

Mia sa...

Det är otroligt så mycket härligt som kommer ut barnmunnar och att dom alltid klarar att få sista ordet :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails