VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 22. februar 2010

Her må det forbedringer til...


Og i natt skal jeg studere alle bloggtipsene til Anne fra Moseplassen. Takk for at du deler kunnskap:) Og så må jeg øve meg på å lage kortere innlegg... En stor utfordring for meg, har alltid masse masse på hjertet og bruker mange ord på å si lite.... Men jeg skal øve meg:) Moro å se alle de fine bloggene der ute:) Dere er så flinke:)
Legger ved et bilde av en av vannliljene mine:) Veeeldig spent på hvordan de blir i år:) Ha en super kveld og nyt gjerne et hageprogram på linkene i mitt forrige innlegg:) Takk for at du tittet innom. (nå må jeg stoppe, ellers blir dette innlegget langt også...:):) Mvh Linda

9 kommentarer:

Marit sa...

Hei!

De var jo så nydelige i fjor sammen med flytelys!!
Blir spennende å se, som så mye annet i hagen din:-)

Maritklem

anne -moseplassen sa...

Bloggen din er fin som den er, ikke la teknikken bli den store bøygen :)

Om du tar fatt på det i natt så værd oppmerksom på at endel av bloggtipsene (de med bildeinnsetting) er ment for en tidligere versjon av skriving/redigerin av blogginnlegg. Man kan fremdeles ha den, men dere som har nye blogger har automatisk den nye (som har sine fordeler). Så om ting ikke funker sånn som jeg forklarer, så er det fordi jeg ikke har somla meg til å oppdatere... ;)

Mia sa...

Jag uppskattade verkligen Annes tips när jag gav mig ut i denna världen så det är bara att försöka sig på dom, speciellt den med tre kolonner. Man kan slänga bort många timmar på HTML koder.. Pass dig så du inte blir biten av bacillen ( talar av erfarenhet). Trädgårdsfredagen såg jag några episoder av, jag glömde det alltid då det var mitt upp i nytt på nytt, kanske jag skulle ta mig tiden att se det på nätet..
Lycka till vidare :)

Linda sa...

Var ikke stille på jobb inatt, så jeg fikk ikke gjort noe, men lest litt fikk jeg gjort, og dette virker gøy:) Skjønner godt det er lett å bli bitt av bassillen her:) Og i tillegg dreier alt seg om mitt yndlingstema;Hage:)

Mia: Trâdgårdsfredag vises desverre ikke lenger på nett-tv, men det kommer snart ny sesong, og den vil nok komme på nett-tv (også med mulighet til å se i Norge håper jeg), så det er bare å glede seg:) Men når neste sesong er på plass, sendes programmet i reprise flere ganger i uken:)
Nå må jeg sove litt:) Ha en super dag:)

Emmas Verden sa...

heisann Linda :)
så kjekt du liker bloggen min :) jeg er ikke noe flink med data..men en lærer litt etter hvert ;)
magnoliaen har det bare fint..den har masse knopper!!! den har stått lunt oppe på verandaen..så nå gleder jeg meg til våren og at den skal blomstre flott igjen ;)
ha en fin kveld!!
klem Anne♥♥♥

Linda sa...

Skjønner godt du gleder deg:) Jeg skal løpe å kjøpe så fort som de kommer til salg:):) Moro at den har klart seg i vinter da:) Alltid moro når det går som man ønsker, man vet liksom aldri helt i hagen... men det er jo det som er spennende:) Kos deg i kveld:)

Ninni sa...

Du lærer etterhvert, Rom ble ikke bygget på en dag :) Anne er til uvurderlig hjelp, det er sikker tog visst!

Bildet av en lubne vannliljeknoppen var fantastisk lekkert! Da har du tydeligvis dam i haven din også, gleder meg til å mange mange fine bilder fremover :)

Linda sa...

Ja dette kan ta litt itd, men det er litt artig da. Akkurat nå er bloggen min blitt litt liten, både skriften og bredden... men kan ikke huske jeg har gjort noe nå... HAr vannliljene mine i et kar, som skal graves ned og liksom bli en dam, men dette er avhengig av et litt større psosjekt derfor er den ikke gravd ned enda. Men jeg elsker vannliljer og klarte jo ikke la være å se om jeg fikk de til først:) Min samboer mente jeg kunne vente,men han trengte da ikke grave et stort hull om jeg ikke fikk de til, he, he:) Så nå er de der i karet, men vakkert likevel. De er så vakre at man glemmer karet, og med flytelys oppi så er stemningen satt:)

Ninni sa...

Så god idé med det karet! Jeg har en liten drøm om en stor tønne med vann i, og selvsagt en vannlilje eller to :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails