VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 19. april 2014


Vårpuss i beddeneI dag har jordbærbeddet fått en ordentlig vårpuss. Jordbærplantene trengtes å fornyes, så det gamle er byttet ut, pluss at en del ugress er byttet ut med nye jordbærplanter.Det har vært en aldeles nydelig dag. Vindstille sol og varmt.
I morgen skal et annet bedd pusses opp, og det gleder jeg meg veldig til, for dette beddet har vært en kattepine i mange år. Men nå tror jeg at jeg har funnet løsningen.

Nå er kaken ferdig og maten skal lages, før gode venner inntar huset og hagen.

Jeg ønsker dere en aldeles herlig påskeaften

Påskeklem fra

2 kommentarer:

Christina Mari sa...

Så fint & så deilig det høres ut!
Her regner det & blåser forferdelig.
Ha en fin kveld.
Christinaklem

Linda sa...

Jeg håper dere får godt vær dere også:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails