VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 14. april 2014GOOOOD Påske!!!!

Jeg sitter og lager en planteliste for en kunde, og faller nok en gang for de måneskinnsgule sortene. Min hage er lang og smal på baksiden, ikke så veldig lang egentlig, men nok til at det blir et hjørne litt langt borte. Den gule fargen bringer den delen av hagen litt nærmere. Og jeg liker fortsatt det gule kafesettet godt.

Jeg sliter litt for tiden med å få en balanse mellom hagesyslene og andre prosjekter. Det har lett for å bli kun hage når jeg først fordyper meg der, og da klarer jeg ikke holde igjen....Galskapen blir raskt total.  Det var derfor jeg tok litt pause fra hagingen i fjor, dvs bloggpause, og litt mindre haging. Nå prøver jeg å rekke alle tingene, jeg vet ikke om jeg lykkes så lett....

Når jeg nå var inne for endre en etikket på et innlegg (ops her trenges det større opprydding) så klarte jeg å publisere et gammelt innlegg på nytt... ja ja dere får bære over med meg.


Disse gule stemorviolene ble innkjøpt på messen i malmø, og har stått og lyst opp i mitt lille gule hjørne, til stor glede for meg. Jeg vil også passe på å ønske dere en masse god påske, kos dere masse.

Vi blogges plutselig

Klem fra


5 kommentarer:

Isas Trädgård sa...

Härliga vårbilder på vackra violer !
Så fint du har det i din gula hörna!
Ha det så gott !
Glad Påsk !
Kram/Isa

berit sa...

ååh så nydelig det er!Ser ut som en deilig krok!

liven sa...

For noen skjønne gule innlegg du ha da :)
Ønsker deg en fin påske, med tid til både hage og kos :)

Frøken Solhat sa...

Tak du skønne og i lige måde ;0) Hvor ser det bare godt ud med alle hornviolerne og dine gule tulipaner.....foråret er kommet og hvor vi nyder det ;0)

Knus Dorthe

Underberget sa...

Et riktig sjarmerende og fint hjørne du har her:-) Jeg begynner også å få øynene opp for lysegult, skal nok se det kommer inn noe av det etterhvert hos meg også:-) Dette var riktig flott!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails