VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







søndag 18. mai 2014


Det er ikke alltid...

De som er størst og de man ser først som er de vakreste. Det gjelder mange ting i livet, og den virkelige skjønnheten må man noen ganger lete etter.



Slik er det også i hagen. Dette er en Storknebb jeg fikk fra de jeg bodde hos under et besøk i Danmark. Ved første øyekast er det kanskje bladene som vekker mest oppsikt, og blomstene er ikke så iøyenfallende. Men går man nærmere...


så blir den helt bedårende


Jeg liker godt det at hagen utfordrer litt. Alt skal synes med en gang. Noen inntrykk skal være litt eksklusive og kun glede de som ser nøyere etter.


Hvem er du? Er du en som ser nøye etter, og kanskje litt bakom førsteinntrykket?
Om du ser kun den første bildet, og ikke undersøker videre, da går du glipp av den skjønnheten som viser seg om du sjekker litt grundigere...

Slik er det med andre ting i livet også, om man ikke er åpen for å undersøker videre, så kan man gå glipp av mye. 

Takk for at du tittet innom min verden.

Klem fra

4 kommentarer:

Underberget sa...

NYDELIGE bilder! Macro gjør at vi virkelig ser det store i det små! Fine og sanne ord du deler:-) Jeg må nok innrømme at jeg ikke tar så mye tid til å stoppe opp og studere ting på nært hold, så takk for at du delte disse bildene:-)

Parkvegens Hageglede sa...

Vakkert... gleder meg til mine springer ut! Da skal jeg jammen ta blomstene nøye i øyensyn!

Jannibele sa...

Kloke ord! Det er ofte små og unike kunstverk som åpenbarer seg når vi tar oss tid til å gå nærmere...både i hagen og i livet ellers:)

Unknown sa...

Denne er en favoritt hos meg også, da er det jo en stor bonus at den sprer seg så lett :) ha en fin dag!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails