VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 25. mai 2014Nok en kandidat

som jeg falt totalt for
Sjelden har jeg vel falt for så mye i løpet av så kort tid....
Denne clematisen var nominert til pris for årets plante. 
Og den er bare sååå flott.Den vant desverre ikke prisen, men den vant mitt hjerte. Så nå er jakten i gang, for denne skal inn i min og mine kunders hager.


Er den ikke bare helt aldeles skjønn
Navnet er clematis, Marie Curie, etter en polsk forsker. Den er blomstervillig og hardfør.
Clematis er min favorittslekt. En hage uten clematis, er som et hjem uten gardiner. Clematis finnes i utallige farger, og blomstringstider, fra tidlig om våren til sent på høsten.
Jeg har flere ganger anbefalt kunder å plante Clematis til å pynte tujahekker, og gleden var ikke mindre da min drømmehage på Chelsea hadde nettop en clematis klatrende i en hekk av barlind.


Vakkert, ikke sant?

Klem fra


4 kommentarer:

Torill (Tullik) sa...

heisan. Klematis er flotte planter og også ein av mine favoritter. God ide med klematis i tuja. I mine veks det ildblomkarse men sikkert plass til ein klamatis og :) Koslig blogg du har og spennande hage-jobbe prosjekt. Lukke til med det. Ha det godt.

krepsemor sa...

Åja, den var nydelig!

Sine sa...

Ja, den var lekker. Fikk lyst på en slik. Nydelig!

Anonym sa...

Å, den var vakker. Den skulle jeg gjerne hatt i min hage, hadde passet perfekt i og med at jeg jobber med røntgen også, hehe :) Vet du hvor man kan få kjøpt den?

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails