VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 23. mai 2014


Det tar tid...

Å gå gjennom et par tre tusen bilder, og det tar tid å fordøye så mange inntrykk. Inntrykk der det ene overgår det andre.
Jeg gleder meg til å vise dere myyye vakkert. Mens jeg går gjennom bildematerialet kan dere ta en titt på årets blomst fra Chelsea Flower Show.For å kunne bli kåret til årets blomst må det være en hel tny plante, som aldri har vært i salg før, og den må være innovativ, dvs være nytenkende i forhold til eksisterende sorter. Altså en forbedring på flere områder. Så her er det ikke bare skjønnheten som teller.
Selv om denne også var veldig skjønn


Utrolig delikat rosa, med nydelig doble blomster


Da skal jeg ordne videre med bildene mine, slik at jeg får vist dere mer.

Ops, jeg glemte jo å ta med navnet... Ja ja her kommer navnet på gullmedaljevinneren:
Klem fra

1 kommentar:

Underberget sa...

Denne hortensiaen var superskjønn!! Så søt med de fylte blomstene! har to vanlige hortensia i potter i år, men fra tidligere har jeg dårlig erfaring med å få dem til å overleve vinteren. Har du noen hortensia tisp som klarer H4??
Ønsker deg en fortsatt fin helg:-)
Berit

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails