VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 29. april 2014


GjenbrukJeg liker godt litt shabby og rustne detaljer i hagen. Og det er artig å følge med på hvordan Stormarikåpen snor seg rundt denne kannen mer og mer for hver dag.


Denne Sukkulenten har bodd i kannen i hele vinter og klart seg fint. Men nå kan man nesten ikke kalle det for vinter det vi hadde i år... Det har vært meget mye mildere enn de siste årene.


Stormarikåpe er en vakker plante, ikke minst når solens stråler treffer morgenduggen. Bladene blir som besatt av diamanter, og jeg kan rett og slett bare stå og nyte synet.Blomstene er er diffust lysegult flor. Om du ikke vil ha de kan du klippe de bort og bare ha planten for bladverket sin del. Den er en flott bunndekker og kantplante. Jeg beholder blomstringen for jeg synes det er flott med de fluffy blomstene. Dette er en plante jeg vil ha mye mer av i hagen.


Klem fra

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin blogg du har- moro å lese! På et bilde fra porten med Flammentanzen hadde du tre kroner på pinner, de var utrolig kule!! Hvor har du funnet de?

Linda sa...

De har jeg kjøpt på Galleri Mimosa i Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg kjøpte de i fjor, mulig at de fortsatt kan skaffes. Ring og spør, hils fra meg:) Det er svigerinnen min som driver denne butikken:)

Anonym sa...

Takk:-)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails