VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 22. juni 2012

Takløk, en artig liten plante

 
IMG_6450
 
Terrassen vår har ikke blitt brukt så mye de siste årene.
Vi føler oss litt innestengte, og særlig jeg, like rå ha mer kontakt med hagen. Så plassen rundt grillstuen er mer brukt.
Men I år fant jeg møblene jeg hadde lyst på, og jammen likte ikke samboer dem også… sånt blir det handel av.
Så nå koser jeg meg og stæsjer opp.
 
Jeg fikk en ide for en stund siden, og takrennen og jeg har ventet på det rette øyeblikket.
 
IMG_6436
 
I sandblandet jord er ulike takløk plantet i takrennen.
 
IMG_6438
 
Litt telys I sommerkveldene skader heller ikke…
 
IMG_6435
 
Noen ordentlige søtnoser synes jeg.
 
Jeg ønsker deg en masse masse god fredagskveld.
 
Klem fra

8 kommentarer:

Mariann sa...

Så artig med takløk i takrennen. Det ble riktig fint, og så koselig med telys om kvelden.
Ha en fin sankthans!

Vivi sa...

Hei!
Det er koselig å pynte litt rundt seg, selv om det er ute!
Takløk er en fin plante å bruke til småting, og andre ting. Jeg har brukt den til mye rart, men den klarer vinteren veldig dårlig i kopper og kar.

Ønsker deg en fin kveld. Husk å nyte sommerkvelden! Klem

Marianne sa...

Hei!
Artig kombinasjon med takløk i takrenne. Har laget et par dekorasjoner med takløk, steiner og lys selv. Ha en kos St.Hans

Linda sa...

Takker for deres kommentarer:) Jeg tror nok at de klarer vinteren bedre om de står litt skjermet. Det er nok kanskje for mye vann i potter og kar om vinteren som gjør at de ikke klarer seg? Jeg hadde noen som stod i kar i vinter, under tak, og de klarte seg. Men man kan jo egentlig sette dem i et bedd (med sandholdig jord) om høsten, og la de spre seg. Litt sånn sende til seters for å gjøre seg fete, he, he:) Så plukker man bare nye småløk neste sommer, som man kan dekorere med. Det blir som å lage seg en liten takløkbank på en måte?

Kari K sa...

Virkelig fine. Takløken er nesten som en kamelon. Den endrer seg etter omgivelsene. Har du det romantisk, blir den søt. I røffe omgivelser er den tøff.

krepsemor sa...

Så smart å plante takløk i takrennen! Det ble jo superlekkert også. Takløken er jo så nøysom, og utrolig spennende plante er det også!
Ha en fin uke!

merethe sa...

Se her ja...så artig måte å bruke takløk på. :) Tipset tar jeg med meg. Og vannmåleren funker godt den :) Her regner det jo titt og ofte. Ha det fint. Klem Merethe

Margrethe sa...

En morsom løsning! Selv er jeg helt forhekset av takløker. Tøffe, sjarmerende og tilpassingsdyktige.
Håper du koser deg med nye møbler og takløk :-)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails