VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 10. juni 2012

Det er ikke alltid ting går som planlagt

Men det er ikke alltid en dum ting det…
 
Husker dere jeg fortalte om Irene Koster?
Esken med henne og hennes gode naboer havnet under min buskrose Fruhlingsduft, som nå blomstrer og dufter herlig
 
IMG_6194
 
Og det ble rett og slett ikke så dårlig selskap synes jeg…
Så i morgen blir det å løpe og kjøpe, herlig.
 
Fruhlingsduft er en herlig rosa/ferskenfarget buskrose, den blomstrer nå, men kan komme med noen blomster på sensommeren også. Duften er absolutt helt nydelig.
 
IMG_6322
 
Jeg tror nok hun blir glad for sine “neighbours to be”
Irene Koster var utsolgt, så hun må bli the first thing to kjøpe til våren. Men så har jeg noe å glede meg til da også, ikke sant?
 
bloggebilder 010
 
Fruhlingsduft blir fra 200-250 cm og herdig til sone 5-6
Jeg må desverre sprøyte den med rosespray (mot stråleflekk) og calypso mot lus… men da holder hun seg flott også.
Hun skal også få stormarikåpe rundt sine føtter.
Det er noe med meg og mine beddkanter I år… Vil ha kantbeplantning overalt kjenner jeg Har fått Heucera, Hosta og Stormarikåpe på hjernen… og der må de gjerne få bli.
 
Nå ble det rart og skrive, når jeg skriver noe feil og skal rette opp så spiser jeg opp teksten fremover… så da gir jeg meg…
 
God kveld til dere alle, og jeg ønsker dere en god start på den nye hageuken I morgen.
Ps: Georginene mine takker og bukker for all rosen dere gir, og de gleder seg også til å få lov til å pryde hagen I hele sommer. Og litt gleder de seg til sine venner, som ble plantet direkte ut, skal gi dem litt ekstra selskap.
 
Klem fra
 

6 kommentarer:

Bille sa...

Flott farge på den rosen! Jeg har ikke så mange roser, men funderer på om jeg ikke bør skaffe flere. Først må det bare lages bed til årets planteproduksjon. Men noterer meg denne til senere!
Det med å spise opp teksten framover... høres ut som du har trykket på "Insert" tasten, da skriver du oppå teksten som evt ligger foran. Trykker du en gang til vil teksten dyttes fram.
Fin uke!

Tua sa...

Kjempelekkert :) Det må være flott å ha roser i fullt flor allerede nå. Vi ligger litt etter her oppi innlandsbygdene.
Ha ei flott uke, klem.

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Fruhlingsduft står på ønskelisten min! Bare så dumt jeg har bursdag i desember...

Den så innbydende ut på dine bilder!

hageglad sa...

Så nydelige bilder!Rosen passet flott til det hvite gjerdet! Hege

MinHage sa...

Åh.... det er bare tre ting å si om dette, vakkert vakkert vakkert... :-))

Vivi sa...

Dette var en fantastisk flott rose!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails