VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







onsdag 16. mai 2012

Jeg vil ønske dere alle

 
IMG_4832
 
…En riktig riktig god 17 mai.
Jeg håper dere alle får en god feiring i morgen.
 
Det er lite rødt, hvitt og blått i hagen, fortsatt er det det lysegule som dominerer.
 
En liten rapport fra hagen min …ehh…vår:
Ps: Kanskje noen av dere husker at jeg skrev i Boligdrøm i mars at jeg ikke ville vente til juli med å få dahliablomstring i hagen? Det er faktisk sååå nære at det ble Dahliablomster til 17 mai. Plantene rekker meg til livet, og er fulle av knupper…. Som jeg gleder meg.
 
IMG_5109
 
Nå må jeg tilbake til pliktene: bunadskjorter og andre skjorter skal strykes, og henge klare til Den store dagen.
 
Og igjen til dere alle: Kos dere masse masse i morgen. Og takk for at du tittet innom meg.
 
Velkommen til Else Britt som ny følger her på bloggen. Det er så hyggelig at du vil følge med i hagen min…ehhh vår… det var da voldsomt så eieforhold jeg har til hagen VÅR…
 
Klem fra

11 kommentarer:

Humlehagen sa...

Heisann!:)Takk for hilsen! Ja, veldig koselig å følge bloggen din, jeg trenger både tips og inspirasjon her i Humlehagen!Herlig å se så fine bilder! Hos meg vokser det jo litt vilt, men er veldig interessert i å dyrke forskjellig som jeg bruker i matlagingen.Jeg har en hage som går rett ned i sjøkanten, og det kan blåse ganske kraftig rundt hushjørnene!I år prøver jeg ut forskjellig i pallekassene..spennende!Fin 17 mai til deg!:)

Frk. Anemone sa...

Rigtig god 17. mai-festdag i morgen.

Din have ser skøn ud, meget flotte tulipaner :)

Ulla

hagen vår sa...

Kjempefine bilder, merker at jeg savner mange flere tulipaner i hagen. Så til høsten...

Vivishagerom sa...

Hei!
Ønsker deg også en kjempe fin 17.mai! Håper du får sol og fint vær! Klem

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

God 17. mai til deg også !! Tenkte å få ønsket deg jeg også, innimellom alle forberedelser til morgendagen og dagen etter som er fødelsdag for minstemann.

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Hvilken blomst er den høye med grå bladverk på det første bildet?

Margrethe sa...

Nydelige bilder selv om de ikke er i rød, hvitt og blått :-). Ha en fantastisk flott dag i morgen.

Tante Titti sa...

Gratulerer med dagen, Linda!!
og en fin fin feiring til deg og dine!!
Titti-klæmm!!

Monica fra Koseleg sa...

Hei
Nydelige bilder fra hagen din- Jeg lurer fælt på hvilken høy blomster, med grått bladverk som står sammen med tulipanene på det øverste bildet?! En slik skulle jeg gjerne hatt! Ligner litt på Revebjelle?
God Helg!
Mvh Monica!

Anonym sa...

Det er en fantastisk flott hage du har 😃 Har funnet masse inspirasjon her, og ikke minst lært mye 👍 Gleder meg til neste blogginnlegg 😀

Har nå spesiellt lagt merke til de nydelige lys gule/hvite revebjellene med grålig bladverk. Har leitet og søkt på nettet men finner ikke lignende. Har du navnet på de? Hadde blitt veldig glad om jeg fikk vite hva de heter 😀

Mvh Janne i Enebakk

Linda sa...

Desverre husker jeg ikke navnet på denne revebjellen, men jeg skal notere meg det om je gkommer over den igjen:) Litt vinterrusten nå på våren:):) Men jeg kommer nok raskt i gang:) Takk for vakre ord fra deg, og hyggelig besøk Janne og dere andre også, selv om det er leeenge siden:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails