VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 4. mai 2012

VÅR!!!

 
IMG_4596
 
Det har vært så flotte dager denne uken, det er herlig å kunne høre lyden av vanningen igjen. “Frivillig eller valgfri”, meget lokal nedbør har det vært i hagen denne uken. Mest fordi jeg er så glad i lyden nå på våren. Plantene har jo egentlig nok fuktighet nok i jorden etter forrige ukes regn fra en helt annen kran.
Som dere kan skimte i bakgrunnen har jeg flere lysegule tulipaner enn de som er flyttet til mitt lille gule hjørne. Faktisk så har jeg ikke en eneste hvit tulipan, til tross for at jeg kjøpte veldig mange hvite, og ingen gule… Så her har gartneriet eller leverandør gjort en feil….
 
Men de er vakre uansett, og en annen stor fordel; Rådyrene spiser ikke gule tulipaner… Derfor fikk mine “hvite” tulipaner stå urørt, da en ubuden gjest streifet forbi. Så da er det jo en fordel å plante gule tulipaner om man er plaget med rådyr, og disse lysegule tulipanen er slett ikke så verst. Og sammen med andre vakre lysegule blomster som disse er de bare helt skjønne. Clausifiseringen har visst angrepet hardt her hos meg.
 
IMG_4606IMG_4603IMG_4602
 
Jeg vil takke for alle de hyggelige ordene mitt aurikkelteater fikk, vi er helt overveldet, mine aurikkler og jeg. De synes det var så stas at de ville vise seg frem litt til, og har begynt å vise sine blomster. Herlige er de.
Velkommen vil jeg også ønske to nye følgere,  Elisabeth og Tjorbjørg.
 
Jeg vil ønske dere en masse masse god dag. Takk for at du tittet innom meg, det settes stor pris på.
 
Klem fra
 

6 kommentarer:

Ninni sa...

Aldeles nydelig, Linda! Jeg elsker den mykt gule farven, måneskinnsgult som vår god danske ven kaller det. Rhododendronblomsten du viser var jo skjønn, vet du hvilken sort det er? Akkurat en slik ønsker jeg til den ene store plantekassen min :)

Margrethe sa...

Hold op hvor ser det godt ud med det vand der kommer i fine stråler over tulipanerne.
KH Margrethe.

Vivi sa...

For et herlig sommerbilde! Jeg måtte også vanne litt i solveggen.

Ønsker deg en kjempe fin fredagskveld.

Helena sa...

Vilken härlig bild nästan lite somrig fast med tulpaner :-)
Tack snälla du för att du erbjöd mig vårlök!Men jag har dåligt samvete för all choklad du skickade ;-) inte kan jag be dig sända vårlök oxå...
KRAM från mig!

Linda sa...

Takk alle sammen for deres hyggelige ord:) Det gleder:)
Ninni: Lappene har gått i surr for meg, men det er enten rhod.lep. 'Patty Bee' eller rhod.lep 'Curlew' Jeg har begge disse stående sammen med den lysegule, rhod.yak.'flava' Alle tre er kjempesøte, og 'flava er den som holder showet til sist:)

Margrethe, og vivi, tuusen takk for snille ord:) Det ser ut som det kommer litt mer ufriviilig vanning fra oven i natt...
Så da får jeg vel slå av mitt eget lille regn...

Helena: Visst kan du, det er da bare hyggelig:)

Ha en masse god fredagskveld alle sammen:)

NoenNotater sa...

Yuhuuu, et bilde å bli skikkelig glad av. Får sommerfølelse jeg :) Og de lysegule er bare nydelige; sarte og vakre!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails