VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 20. mai 2012

Kveldstemning

 
IMG_5407
 
Jeg vil gjerne avslutte en herlig helg i hagen, med litt kveldstemning fra drivhuset.
Til uken er været meldt å fortsette like fint som det har vært i dag, og jeg gleder meg masse masse.
Jeg håper du også har fått masse tid til å nyte hagen din i helgen.
 
Jeg vil også takke for deres hyggelige og støttende mail, med bestillinger. Det gleder, og det er sant at det er litt man må lære seg når man skal starte noe nytt. Men det er jo bare gøy, og med så tålmodige kunder som dere, er det kun en glede. Har du ikke sett produktene, kan du se dem her
 
Ha en herlig søndagskveld
Klem fra

9 kommentarer:

Humlehagen sa...

Herlig kveldsstemning..og drueranker..jeg drømte meg helt bort! Ønsker meg drivhus! Håper det er på plass til neste sommer.:)

NoenNotater sa...

Virkelig deilig stemning i det drivhuset ditt! Og jabadabadoo, er bare å glede seg over den kommende ukens værmelding :)

Lin sa...

Gosh så stas, også med druer!!!

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Ojoj! Drivhus med halvmodne druer allerede i mai? Fantastisk. Drivhus står aller øverst på ønskelisten min! Nyt den fine uken som er i emning :)

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Oj, se der ja! Så flott! Nå skjønte også jeg poenget med drivhus!

Anders sa...

Visst är det trevligt med druvor i växthuset men jag börjar tröttna på mina. Vinrankan tar över mer och mer av växthuset så snart kommer sekatören fram. Så långt era druvor kommit förresten, hos mig (zon 4 Sverige) är de bara bladknoppar än så länge. / Anders

Elisabeth sa...

Hei :-) Det er jo så fint vær at en nesten ikke har tid til å sitte inne med pc`n!Men så får en jo en del inspirasjon da... ;-) Ser ut til at du har mye spennende i hagen! Jeg har sett et bilde av et fletta gjerde ("kanter" rundt kjøkkenhagen?) du har... Har du lagd de selv, og i så fall av hva?
Mannen er litt for iherdig med kanteklipperen, så jeg må finne på noe.. ;-)
Ha en fin uke i sola!
Blomstrende hilsen fra en hageentusiast i nærheten :o)

Linda sa...

Tusen takk for deres hyggelig kommentarer, det er alltig veldig gledelig. Desverre rekker jeg ikke rundt hos dere alle, for nå er det veeeldig hektisk... men jeg prøver å følge med så godt jeg kan selv om jeg ikke alltid får lagt igjen noen spor... Elisabeth: Jeg mener å huske at disse kantene er bestilt fra solfang... Lykke til med mannen:)

Liza sa...

Herlig kveldstemning:)
Jeg så i lokal avisen at du kommer til å være på et av hagesenterene i nærheten:)
Klem
Liza

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails