VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 28. mai 2012

“Det gikk jo bra likevel”

 
 
 
Noen tulipaner takker i disse dager for seg, mens andre står fremdeles flott i bedd og potter.
 
IMG_5556
 
Dere som fikk med dere besøket av rådyrene i hagen her; Dere husker kanskje det triste synet av oppspiste tulipaner?
MEN…;
Det gikk ikke så verst likevel. For rådyrene kom så tidlig forbi her at tulipanene enda ikke hadde fått ordentlig knupp. Så sinkbaljen som tidligere så slik ut:
Ganske så ille så det ut…
 
IMG_4143
 
Har sett slik ut:
 
IMG_5116
 
“Det gikk jo bra jo”
 
Nå lever de sine siste dager i dekke av syrin syringa ‘sensation’
 
IMG_5535
 
Det er fordelen med å dyrke tulipanene i krukker. Du kan bare flytte dem når de visner ned.
Knip av frøkapselen, la bladene visne ned, slik at kraften trekkes ned i løken. Så kan du ta opp løkene, og plante de til høsten igjen (pass på at de ligger tørt i sommer). Potten kan brukes til nye skjønnheter.
Jeg planter nå erteblomstene i disse krukkene
 
Nå fylles hagen av duften til syrin, og det er sååå nydelig.
 
IMG_5504
 
Pinsen har vært helt fantastisk. Innimellom fotografering av tulipaner, hageplaner og nattevakter, har det blitt båtturer og bading. Det føles som vi er midt i sommerferien. Barna har sovet i telt i hagen, og storkoser seg. Jeg må klype meg i armen, for vi er tross alt fortsatt mai måned. Kanskje vi kan håpe på en lang, god og varm sommer I år?
 
Jeg håper du har hatt en flott pinse.
I dag skal jeg ordne litt i grønnsakslandet, jeg gleder meg til å vise dere.
 
Klem fra
 

4 kommentarer:

Landbohaven sa...

Gode billeder.
Hvor er dine blomster smukke.
Tak for kigget.
Ha´ en god 2. Pinsedag.

Vivi sa...

Så bra at ikke rådyrene tok alle tulipanen dine! De var kjempe flotte og sammen med zink, ble det jo kjempe flott!

Ønsker deg en fin kveld. Klem

krepsemor sa...

Tulipanene er ikke helt ferdig her heller, men synger nok på siste verset! Jeg var ikke helt heldig med fargesammensettingen i et bed, der både rosalilla og rødorange troner nå. Det må nok endres neste år, så nå må jeg merke av hvilke løker som er rødorange, og flytte dem =) Jaja, man lykkes ikke hver gang!

Torill sa...

Nydeleg alt saman! For ei fantastisk pinse vi har hatt! Båttur høyres deilig ut.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails