VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







søndag 20. november 2011

Jeg nyter

…Det synet som spiller seg I hagen når morgenen er dekket av nattefrost.
Husker dere prismene jeg hengte opp I trærne?
For noen dager siden hadde vi litt nattefrost, og når morgensolen stiger, blir det et fantastisk spill I hagen.
Akkurat som jeg håpet på.
 
bloggebilder 050
 
Men vi har ikke hatt mange netter med frost, og kun et par dager hvor frosten har vart hele dagen. Ellers har vi hatt det mildt.
Og etter to lange harde vintre nyter jeg med stor glede blomstring I november, mens jeg manner meg opp til husets store diskusjon;
Fyre eller ikke fyre?
Det er det store spørsmålet…. og vi snakker om drivhuset…
 
bloggebilder 059
 
Prismene bare henger der og stråler I morgensolen, og sier ingenting…
Men bregner, rhododdendron, klematis, asters, en sliten hortensia, oliventrærne, og de slitne rosene roper “Fyre, fyre, fyre” og tenker på sine venner som står I drivhuset og venter på dommen…
 
bloggebilder 046bloggebilder 038bloggebilder 036
bloggebilder 047bloggebilder 030bloggebilder 037
 
Og jeg roper “Fyre” jeg og, så høyt jeg kan.
 
Jeg ønsker dere en flott søndagskveld, så blogges vi mer I morgen.
 
Klem fra
 

5 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Jättefina bilder! Prismorna verkligen gnistrar där i solen. :) Kul att du hittade mig så ag kunde hitta dig! :) Ser att vi har ännu en sak gemensamt (förutom trädgårdsintresset) jag är också glutenintolerant. Ska kika viadre på din finfina blogg nu.
Kram,
Anna-Karin

Linda sa...

Anna Karin: Tusen takk for søte ord:)Hyggelig at du kom på besøk:) Ja den glutenintoleransen... det er mange av oss også etterhvert. Jeg er flink til å holde meg unna gluten, for jeg blir så dårlig, men jeg er ikke så flink til å bake og lage ting til meg selv, middag, jo, men ikke bakst... så der skulle jeg nok ha prøvd meg litt mer... Men, men jeg har nok av andre laster...:) Ha en masse god søndag:)

Anonym sa...

Helena's Hem o trädgård
Vad fint med frostiga prismor!
Tack för tipset om boken.
KRAM från mig!

Landbohaven sa...

Hvor er det smukt.
Tak for kigget.

Linda sa...

Takk takk for deres besøk:) Det gleder:) Håper du får tak i boken helena:)Klem

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails