VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 7. september 2011

Så er jeg tilbake… og jeg fant, jeg fant

Det er utrolig lenge siden jeg har blogget nå, faktisk ikke siden 6 juli. Det har vært mye å gjøre, så tiden har vært liten til bloggen desverre, men nå skal jeg finne tid igjen.
Avbrekket startet med et par uker I Danmark, som jo er mitt yndlingsland. På bondegården stutteriet skandihest koser vi oss alltid helt vilt. Jeg hadde mye å fortelle herfra. Men dagen vi kom hjem på, så var alle flagg på halv stang, og ord ble fattige, og ble det en stund.
Så begynte en tid hvor vi voksne begynner å jobbe, mens barna har ferie, veldig mange kabaler som skal gå opp, og ulike behov som skal tilfredstilles. Det hele ble så slitsomt at vi rett og slett etter skolestart igjen måtte lade batterier, og dro en tur til spania, og kom hjem på mandag I denne uken. Nå er vi alle I rute og vi har hver våre hverdagslige sysler som loser oss gjennom uken, men det er godt det.
 
Og I hagelivet mitt skjer det også masse for tiden, og det skal dere høre mer om. Men jeg kan jo si så mye som at jeg har begynt å studere hagedesign ved trädgårdsakademiet. Det har lenge vært en drøm å kunne leve litt av denne hagegalskapen jeg lider av.
 
Siden det siste innlegget handlet om mine peoner, holder jeg meg til det vakre temaet, og jeg  vil vise dere det nye hjemmet til et par av mine nå forhenværende bostedsløse peoner
 
bloggebilder 002
jeg fant, jeg fant…
 
Ei venninne og meg rotet lykkelig rundt på en skrothaug, og der fant jeg denne… Og I beste Askeladden-stil ble den med hjem.
Samboer steilet godt da han så hva jeg kom med, men har I grunn lært seg å ikke si stort…
Men resultatet synes jeg ble rett så fint, og det tror jeg han synes også….
 
bloggebilder 041
 
Ikke sant?
 
…Og slik bodde de (peonene) lykkelige I resten av sitt liv (forhåpentligvis).
 
bloggebilder 044bloggebilder 050bloggebilder 049
bloggebilder 028bloggebilder 027bloggebilder 039
 
Jeg synes den grå baljen matchet godt til skiferflisene, og så gir den meg noe å se på om vinteren når vi passerer inn porten. Jeg tenker jeg skal fylle den med hvite tulipanløker som vil blomstre før peonene kommer frem fra vinterhiet… gleeeeder meg.
Gleder meg til å komme tilbake til bloggelivet igjen også, og til å hilse på dere igjen.
Håper dere fortsatt er derSmilefjes
 
Klem fra

8 kommentarer:

Helena sa...

Ja tänk det var länge sedan!Välkommen tillbaka.
Fin balja :-) jag gillar oxå zink.
Du ska studera alltså?Översättningen vart så dålig så jag är rädd att jag missförstår...
Du får berätta mer sen.
KRAM från mig!

Lisbeth sa...

Kære Linda, jeg har savnet dig og dine indlæg, men er glad for at du har haft en dejlig sommer - dog bortset fra tragedien på Utyøa.
Det er en vældig fin balje du har fundet og det ser rigtig nydeligt ud - sådan har jeg også gjort med mine gamle tærede zinkpotter:)
Det lyder spændende at du er startet på at studere havedesign, det er også en stor drøm hos mig, men det bliver nok ved drømmen.

Frøken Solhat sa...

Ja det må siges at have været en sommer på godt og ondt Linda......håber ikke tragedien ramte jer alt for nært - det ville næsten ikke være til at bære.

Jeg glæder mig over at du er tilbage....du har været savnet og jeg glædr mig ikke mindst til at høre mere om dit nye studie, det lyder bare fantastisk.

Kæmpe knus Dorthe

Mia sa...

Grattis, så spännande, trädgårdsakademiet, wow!
Din zinkbalja var ju färdigpreparerad för plantering, bara finurligt det, ser jättefin ut. Design har d en blick för så du kommer att komma långt.
Hoppas nu hösten blir stilla och fin för dig :)

Bjørg 47 sa...

Takk for tipset. Har noen sinkbaljer til dette bruk, selv om de ikke er bunnløse ennå !! Godt du er tilbake, og lykke til med skolegang.

Linda sa...

Å så glad jeg ble, når dere har besøkt meg:):)
Ja helena, det var lenge siden, så jeg myyye å oppdatere meg på rundt hos dere alle, gleeeder meg:) Og ja, jeg har begynt å studere, på distans ved trädgårdsakademien i sverige:) Jeg har lenge drømt om dette, og fikk meg et kick i våres, og nå er jeg igang:)

Og Lisbeth, Mia og bjørg og selvfølgelig frøken solhatt: Veldig kosleig å høre fra dere, jeg gleder meg til å oppdatere meg på hva som har skjedd hos dere i sommer. Utøya var en grusom hendelse, jeg ble meget skuffet og sjokkert over at et menneske er istand til å gjøre noe slikt. Jeg kjenner ingen direkte, men jeg kjenner flere som har kjente som er omkommet, og det er ikke til å sette seg inn i deres lidelser.

Jeg takker for deres besøk, og så har jeg mye på hjertet, i dag har jeg blandt annet en pose med martagonliljer jeg må finne plass til...

Jeg ønsker dere en masse god dag:)

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Baljen var svært fotogen!

merethe sa...

Så artig bruk av en gammel rusten balje :) Ble veldig fin med steinene rundt. Ja rett og slett lekkert. Spennende med utdannelsen du har begynt på... God helg. Hilsen Merethe

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails