VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 10. september 2011

Grillstuen vår

Her er grillstuen vår endelig på bloggen min.
 
Den er ikke helt ferdig, men ganske godt på vei. De vinduene på denne siden skal males hvite, kanskje i morgen om været holder…
Veggen ned mot vannet er malt ett strøk, den må få ett strøk til.
 
bloggebilder 005
 
Neste års kjøkkenhage har I år sakte men sikkert steget frem…
 
bloggebilder 052
 
Jeg ser rundt hos mange av dere, og på facebook at det har vært mye regn I sommer. Men hos oss har det slett ikke vært så verst. Vi ligger på linje med Hvaler ut mot havet, og vi har ofte sol, selv om det regner I byen noen km lenger inn. Og slik har det vært mange dager I sommer. Det har regnet litt lenger inn, til og med på Gressvik som ikke er langtherfra, men når vi har kommet hjem hit skinner solen. Så vi har stort sett brukt grillstuen for å sitte i skyggen og spise, ikke for å trekke inn under tak pga regn. Så I år har pelargonier og annet trivdes godt her ute, bortsett fra de siste to ukers herjinger da…
 
Vi gleder oss til å ta fatt på ting som trenger å gjøres igjen, så håper jeg det er ferdig til neste år. Og da skal vi begynne på uteplassen ved siden av grillstuen, og den gleder jeg meg til. Her skal vi ha bålplass, utegriller, murer I gammel teglsten, og bedd og klatreplanter I et stort sammensurium. Jeg ønsker meg en pergola med blåregn, så det skal jeg prøve å snike inn…
 
Jeg ønsker dere alle en god helg. Jeg setter utrolig stor pris på at dere besøker meg, og jeg har allerede brukt en del tid på å være rundt hos noen av dere. Det tar litt tid å ta igjen det tapte, men med over 40 nattevaktstimer til uken skal jeg vel rekke litt. Men jeg har allerede funnet ny inspirasjon til noen nye planter/trær jeg ønsker meg. Som f.eks Koreablomsterkornell… Men det blir et stort tre… og hagen min er liten… men jeg ønsker meg noen tak… så kanskje, kanskje… Jeg tror jeg vet hvor….
 
Stor klem fra

17 kommentarer:

Vivik sa...

Sikke dog et flot hus, det ser superhyggeligt ud :-)

marit´s,,, sa...

Grillhuset ser veldig korslig ut , det er deilig og få gjort ferdig noen prosjekter før vinteren for til våre har en jo noen nye planer på gang.
Ha en fin helg , Marit.

Landbohaven sa...

Gode billeder.
Hvor ser det hyggeligt ud.
Tak for kigget.

Mia sa...

Oh, din grillstuga har blivit helt fantastisk, den måste du känna dig nöjd med. Riktigt charmerande :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Du så flott og trivelig grillstue! Så heldig du er:-)!
Kos deg i helgen!
Klem

Bente sa...

FOR en utrolig fin grillstue! Skjønner godt at dere koser dere der.

Nydelige bilder fra stua deres, under her!

Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Bente

Nette sa...

Hvor ER jeres grillhytte dejlig at se på. Meget fin stil.

Det er dog mærkeligt, at I er sluppet for den megen regn. Good for you :-)

liven sa...

En flott grillstue du har....og likte godt bordet ditt i innlegget under. Kanskje jeg må lage et slikt på gutterommet :o)

ha en fin søndag

Helena sa...

Det ser urmysigt ut i grillstugan.
Gillar stilen på den med gamla fönster o detaljer.
KRAM från mig!

Fru Friis sa...

FANTASTISK grillstue, meget smuk og hyggelig. Sikken en sommer det kan blive næste år :o)

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Linda! Dette var en aldeles nydelig konstruksjon! Virkelig av det romantiske slaget. Men jeg synes du kanskje bør omdøpe bygget..? Grillstue føler jeg er litt negativt ladet? Mine tanker går til grilldress, grillbein og bilgrill? Ditt bygg fortjener et mer hederlig navn enn som så?

Her gjelder det å ikke kalle en spade for en spade:)

Grønn av misunnelse på din nye flotte uteplass!

B*

Frøken Solhat sa...

Hvor er det da bare blevet fantastisk søde Linda......virkelig godt - og så med jeres skønne udsigt.

Det bliver da helt klart en af havens yndlings opholdsteder i mange år frem........jeg bliver jo helt misundelig og ønsker mig pludselig en håndværker....SUK ;0)

Jeg kan da forstå I har haft travlt i sommer.....sikke flot der er blevet I jeres nye stue.......her må det være skønt at flyde ud efter nattevagten :o)

Knus Dorthe

Anne (Moseplassen) sa...

jøsses, for en flott plass! Herlig å kunne trekke ut i en så flott utestue, der så jo skikkelig romslig og luftig ut :)

Linda sa...

Tusen takk for hyggelig ord, så snille dere er:) Og kanskje blomsterstjernen har rett... et nytt navn hadde kanskje vært på sin plass... Jeg kryper inn i tenkeboksen:)

Glassveranda sa...

Oj, oj, nydelig, nydelig, nydelig blir det!! :))) En skikkelig "storstue" i hagen! Så herlig stor! Tror jeg må surfe litt nedover siden din her, begynner å ane meg at jeg har gått glipp av både det ene og det andre her inne i sommer! :O Håper alt er bra med deg og dine. (-Og du, bloggen din den har blitt skikkelig lekker! ;)

Ha en fortsatt fin uke!

Stor høstklem, Ann :0)

4 i Kiellandsgata sa...

For et utrolig flott grillstue=) Og artig å se alle de flotte blomstene du har i hagen din=) Ha en fin helg=) Vibeke

Ninni sa...

Åååhhh..Linda! Så nydelig den blir! Dette blir virkelig et smykke av et byggverk i den vakre haven din. For en flott jobb dere gjør!
Det er sannerlig ikke lett å få malt utvendig denne sommeren, her er det fremdeles ikke ferdig. Blir smånervøs for ikke å bli ferdig før vinteren nå som de melder frostnetter på Østlandet.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails