VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 3. juli 2010

Give Away

Nå har jeg rundet 10 000 besøk på telleren på bloggen. Det synes jeg er helt utrolig. Når jeg begynte å blogge i vinter, hadde jeg ingen forventinger i det hele tatt, i grunn var det litt skummelt... Men jeg har bare møtt hyggelig hageglade mennesker her inne, og det er jo sååå koselig. Grunnen til at jeg startet opp var vel at jeg måtte ha et sted å leve ut min hagegalskap til tross for masse snø ute, men jeg hadde aldri klart å komme i gang uten hjelp og bloggtipsene til Anne på moseplassen, og Jorunn fra bloggen 'Noe på hjertet'. Så jeg vil igjen si masse masse tusen takk til dere.
Jeg vil også fremheve jevnlige besøk og hyggelige meldinger fra spesielt bloggerne Ninni og Tonerose har vært en støtte og oppmuntring underveis.
 
Nå har jeg blogget en stund. I det siste har det vært litt tråkt, for jeg er i evig krangel med dataen, og DET er IKKE gøy... Hrmmmpf. Jeg føler jeg har så mye jeg vil fortelle og si, men så gir jeg opp fordi dataen bare skaper trøbbel. Kanskje det blir ny i dag?

Jeg har funnet ut at jeg liker godt å skrive om opplevelser knyttet til hagelivet, og ulike prosjekter. Jeg presenterer ingen sannheter, men skriver om hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Det meste har jeg lest meg til ett eller annet sted, og ikke alltid vet jeg hvor.... I år er noen områder i hagen litt på vent, pga større prosjekter. Mens andre (som drivhuset) er litt på forsøkstadiet. Et prosjekt som jeg kommer til skrive om, er bygging av en grillstue. Graveren kommer til uken… Det blir spennende.

Jeg er glad for tilbakemeldinger, tips og ønsker angående innhold i bloggen. Jeg setter utrolig stor pris på alle som titter innom. Besøk og kommentarer er jo drivkraften for å ønske å fortelle mer her inne. Derfor ønsker jeg å gi en liten gave til to heldige vinnere. For uten deres besøk og hyggelige kommentarer hadde ikke bloggingen vært like gøy.

I forbindelse med at jeg har vært i Danmark, og i Hagen til Claus Dalby og besøkt hagen til Flemming og Birthe Hansen, blir disse bøkene fordelt på to vinnere;

IMG_8531 IMG_8532 IMG_8533

“Havedrømme 1 og 2”. Bøkene inneholder en hilsen fra forfatteren Claus Dalby.

Samt boken "Klematis og andre klatreplanter" Av Flemming Hansen

Så om du legger igjen en hilsen i kommentarfeltet er du med på trekningen, og det gir et lodd. Og så er det hyggelig om du legger deg til som følger eller linker til give Awayen på bloggen din med et av bildene. Hver av delene gir et lodd, så til sammen kan du få tre lodd. Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodd du tar. Trekning må i disse ferietider bli den 6. August.

Mens dette skrives, sier min samboer at vi skal dra og kjøpte ny data, HURRA! Da blir det andre boller, gleder meg (prøver å ikke tenke på alle plantene jeg kunne fått for de pengene...)

Dårlig med bilder her, men dataen kollapser hver gang jeg prøver…. Men med ny data, blir det bra, og jeg har mer  å fortelle, også kan det jo hende jeg får av gårde innlegget fra besøket hos Claus Dalby også...

                                                                          Lykke til og klem fra

41 kommentarer:

Lisbeth (countryliv) sa...

Hjertelig tillykke med de første 10.000 besøgende på din blog - jeg er én af dine faste læsere det er så inspirende at følge dig. Tak for hyggelige besøg hos mig og for dine søde kommentarer:
Jeg tager absolut 3 lodder og venter spændt på om jeg bliver én af de heldige:o)
Dejligt for dig at du får ny computer - jeg glæder mig til at læse mere fra dig:)

Tonerose sa...

Gratulerer så masse med så masse besøk!! Kjempestas, men såklart - du har en utrolig flott blogg så det er ikke noe rart du allerede har fått så masse besøk. Det er alltid så inspirerede og koselig å titte innom hos deg!!

SÅ søt du er, og takk det samme - dine herlige og oppmuntrende kommentarer gir så utrolig masse. :o) Jeg blir så glad når jeg ser at du har vært innom på bloggen min, en kommentar fra deg er alltid utrolig koselig!! :o) Så, tusen takk snuppa!!

Jeg har vært litt fraværende i blogglandia i det siste (håper virkelig formen snart bedrer seg, satser på det! :o) Men du og du så masse som har skjedd her inne hos deg!!!!!!!! TENK AT DU HAR VÆRT I HAGEN TIL CLAUS DALBY!!!!!!!! øjøjøjøjøjøjøjøjøjøjøj!!! :o) Jeg rekker ikke lese bakover/nedover nå desverre, men gleder meg stort til å titte innom igjen hos deg å lese mer. Også gleder jeg meg STORT til innlegg fra hagen hans!!

Kjempespennende med grillstua som drar i gang til uka! Moro moro!! Blir moro å følge utviklingen, helt sikkert fylt med herlig inspirasjon! :o)

Jeg blir forresten veldig gjerne med i giveaway'n din - har hatt utrolig lyst til å kjøpe meg havedrømme lenge nå, må se å få rotet meg til det. Men tenk å være med i trekningen av en med en hilsen fra forfatteren til og med da! Snille deg!! Og klematis-boken er sikkert kjempebra, har virkelig fått øynene opp for klematis i det siste. Var jo nærmest redd for å prøve meg på de iogmed at "alle" sa at disse var så vanskelige å få til (iallefall de jeg pratet med) men her hos meg har de jeg har plantet vokst som bare det. Og SÅ vakre de er!! :o)

Nei, nå MÅ jeg komme i gang med middagen, snakker om...

Ønsker deg en vidunderlig sommer Linda!! :o)

Øj - tar såklart veldig gjerne tre lodd!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med 10.0000 besøkende, Linda!
Du har en av de flotteste hageblogger jeg vet om med nydelige bilder og masse inspirasjon, så jeg er stadig innom og titter:)
Så heldig du er som har vært i Claus Dalby sin hage, må ha vært en stor opplevelse...
Ønsker meg veldig hans bøker
så det blir 3 lodd på meg også! :)
klem Laila

IngunnBW sa...

Jeg har oppdatert siden din et par gange rom dagen for å se om det er innlegg fra haven til Claus :) Er sååå spent, skjønner du! Det er en fin måte å reise på å få være med via kameralinsen. Nå er det ikke lenge til skjønner jeg, så spennende med ny pc :)

Gratulerer med rundte 10.000 på telleren din! Gode blogger blir lest av mange vet du, og din er absolutt en av de jeg leser med stor glede. Kjempetakk for at du nevner meg!! Det varmer og rører meg skal du vite :)

Jeg liker bloggen din som den er, med temaene du skriver om. Fortsett gjerne i samme stil!

Det høres da fryktelig spennede ut med grillstue! Oj, det kan virkelig bli fint. Det tror jeg det også blir, for du har sansen.

Jeg fikk forreesten nyhetsmail fra Ramme i går, de har åpent torsdager hele måneden i år også. Jeg vet ikke hvilken torsdag jeg skal dra enda, men gir deg beskjed så fort jeg vet. Har du tenkt å dra førstkommende torsdag? Du kan godt kontakte meg på mail, den ligger i profilen min :) Jeg lette etter din, men fant ingen.

Så vil jeg selvsagt være med på giveawayen din! Jeg ønsker meg Havedrømme og har gjort det lenge, så jeg tar minst 3 lodd :). Klematisboken er sikkert også nydelig :)

Lisbeth (countryliv) sa...

Hej igen Linda
jeg må lige tilføje at det er Klematisbogen jeg går efter - jeg har nemlig havedrømme og vil ikke stå i vejen for andre der ønsker dem for de er helt fantastiske
knus fra Lisbeth :o)

Anne (Moseplassen) sa...

Hei, og gratulerer med godt besøkstall :)

Veldig hyggelig å høre at du har hatt glede av bloggtipsene, de er jo der for å brukes :) Blogging er mye kjekkere når man kan gjøre som man vil uten for mye motstand, så jeg håper at datatrøbbelet ditt retter seg.

Det er en fryd å følge bloggen din, og gleder meg til å få se mer fra Danmark, hurra!

Bente sa...

Hei!
Gratulerer med 10000 besøkende.
Så heldig du er, som har vært i Claus Dalby sin hage! Det må ha vært en opplevelse!

Jeg blir selvsagt også gjerne med på din Give Away, og "tar" tre lodd! Har kommentert, lagt meg til som følger (for en tid tilbake), samt linker til deg angående din Give Away, med bilde.

Ønsker deg en fin søndag.

Klem fra Bente

Mia sa...

Självklart får du en kommentar och fölgare är jag ju sedan länge. Inte konstigt att räknaren går upp, jag tycker du har en frisk och inspirerande sida, så grattis!!! en ny data låter ut som en välförtjänad belöning :)

Moshki sa...

Jeg blir med for ett lodd :)

Marit sa...

Gratulerer så mye med 10 000 besøkende, det er ikke overraskende for meg, for bloggen din er rett og slett " et hyggelig sted å være". Både innholdsmessig og estetisk er den super.

Nå gleder jeg meg fælt til innlegget om besøket hos O´store:-)

Jeg tar gjerne to lodd, og krysser fingre og tær.

God klem, Marit

Unknown sa...

Tenk så fantastisk at du runder 10000 allerede! Det er jo ikke så rart for bloggen din er super. Et lite oppslagsverk:-)Ny datamaskin nå, så går det så det freser.Tar to lodd jeg da. Klem Katrine

Linda sa...

Så moro å se at så mange vil være med:) Jeg var litt redd for at kanskje ingen ville... Og tuuusen takk for alle de søte ordene fra dere, så snille dere er:) Jeg ønsker dere alle lykke til:)

Frøken Solhat sa...

Tillykke med det runde tal Linda - virkelig flot og ikke overraskende :0)

Vi er mange der gerne slår et smut ind i dit haveunivers - her er en dejlig varm og humoristisk atmosfære. Jeg glæder mig til at følge med i "projekt grillstue" det lyder spændende :0)

Det er sørme en fantastisk flot give-away du præsenterer. Jeg er selv den heldige ejer af de skønne bøger så jeg håber virkelig den du trækker ud sætter pris på den flotte gave :0)

Knus Dorthe

Flugo sa...

Gratulerer med så mange besøkende! Bloggen din er en perle og en inspirasjonskilde, så det er flott at det er så mange her og finner gode tips og råd. Har blitt litt avhengig av bloggen din, jeg :-)

Og har du virkelig bare blogget siden i vinter? Det imponerer meg også! Det er så gjennomført det du gjør :-)

Gleder meg til å følge deg videre!

Snuffeldyret sa...

Tillykke med så mange besøkende!

Jeg blir gjerne med i trekningen da jeg ikke har fått somlet meg til å kjøpe Havedrømme enda..

Susanne sa...

Tillykke med alle dine besøg. Dejlig blog du har.
Jeg deltager gerne med to lodder :-)

Anita sa...

Gratulere med sååå mange besøkende! Det er ikke rart da, du har en fantastisk blogg. Det er blitt en blogg jeg må innom!

Jeg er av dem som ikke har klart å skaffe meg bøkene av Claus Dalby, så dette var midt i blinken...jeg er med. 3 lodd på meg..

Klem Anita

AnneK sa...

For en koselig blogg du har! Oppdaga den i dag først, men kommer nok til å være innom jevnlig!
Jeg bor midt i en by, uten hage, men er så heldig å ha både en liten kjøkkenhage og hage på hytta. Har laga oss et enkelt drivhus, er helt utrolig hvor mye man kan dyrke fram med enkle midler!
Jeg vil gjerne være med i trekkningen din, og siden jeg ikke har blogg blir det 2 lodd.

Mette - Villa Landly sa...

Tillykke med at være rundet 10000 besøgene - det er rigtig flot. Det er en rigtig skøn blog du har, i dag er første dag jeg er forbi, men absolut ikke sidste gang.

Jeg er selvfølgelig med med 3 lodder. Tænk, hvis man kunne være så heldig at vinde ;o).

Lisbeth sa...

Stort tillykke med de 10000 besøgende, flot tal må jeg sige.
Jeg er en kæmpe fan af Claus Dalby, heldige dig der har været i hans have...:-)
Du har vel taget en masse billeder da du var der?
Glædermig til at følge med her på din blog.

Hej fra Lisbeth

Anonym sa...

Gratulerer med 10.000!
Jeg har ikke blogg selv, men gleder meg til å følge bloggen din!

Trine

Ungersvenden sa...

Hej

Jeg har først lige opdaget din blog, men jeg vil rigtig gerne være med i konkurrencen.
Tager 3 lodder. :D

Hilsen fra Danmark

- Martin

michelle sa...

Grattis med så masse besøk!!

Jeg er med med ett lodd:)

amkjers sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
amkjers sa...

Grattis med så populær blog. Ikke så rart, du har en flott og innholdsrik blog. Jeg har blitt følger. "Giveaway" vet jeg ikke hvordan man gjør, så da er jeg med med to lodd.Gleder meg til å følge bloggen din.

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Stort Grattis Linda!
Jag läser bak och ser att du har firat ordentligt här:-)
Många gånger har jag önskat att jag kunde norska bättre...
Din blogg är mycket fin!

Ha det gott!
Hillevi

http://blomstersverre.blogspot.com/ sa...

Flott side, med mange gode tips!
Hilsen BlomsterSverre.

Kjerstin sa...

Nydelig blogg.
Jeg blir gjerne med i trekningen og tar 2. lodd:)

Bjørg 47 sa...

Lykke til med ny PC. Flotte bilder og innlegg. Ha en flott sommerhelg.

Anonym sa...

Ja, takk, jeg vil gjerne være med og tar ett lodd. Ønsker deg en god sommer videre!

Mvh Camilla
privatrett@hotmail.com

Camilla sa...

Gratulerer med så mange besøkende! Jeg blir med i konkurransen, og håper jeg får grønne fingre hvis jeg vinner :)

Ann Cathrin sa...

Oi, så mange besøkende ja! :)
Jeg vil gjerne delta!

Anonym sa...

Gratulerer med 10.000 besøkende!
Fin blogg du har. Jeg er med. Forsatt god sommer:)

lin.stra@yahoo.no

Hilsen
Line

Camilla sa...

Gratulerer med 10 000. :)

Jeg tar to lodd i konkurransen. Ett for kommentaren og en for at jeg har blitt følger.

Anonym sa...

Gratulerer så masse! Åh om jeg hadde vært så heldig å vunnet. Koser meg når jeg leser hageblogger og det klør i fingrene... dere er så utrolig flinke og energiske dere der ute og vi er heldige som får være med å følge dere. Blir rent misunnelig.
om jeg er heldig,- håper jeg å vinne.
Klem JS

Hege Anita sa...

1 lodd på meg ;)

HB sa...

Gratulerer med så mange besøkende!

Blir gjerne følger også, så da tar jeg 2 lodd. :-)

Hilsen Ingeborg

ania sa...

Tar 1 lodd =)

ania.ng@live.no

Kirsebær sa...

Gratulerer med over 10 000 besøkende! Jeg tar 2 lodd siden jeg også med glede er følger. :-)

Mvh Kirsebær

Margrethe sa...

Hei, jeg vil veldig gjerne være med, ett lodd til meg :) mkarijord@gmail.com

Furulunden sa...

Gratulerer med sååå mange besøk. Nå er du jo allerede oppe i over 14.tusen, mega bra. Blir spennende å følge før og etter ang. grillplassen. Noe av det beste jeg ser på; Endringer fra-til noe nytt.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails