VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 15. juli 2014


Et øyeblikk


der bugnende blå hoder kunne nytes.
Nå er de plantet der de skal bo, med nok rhododendronjord for å holde på den blå fargen. Blir jorden kalkholdig blir blomstene rosa. Men det er ikke så galt det heller da.

Ha en super flott morgen og dag. Jeg krysser for at vi får regn i dag....

Klem fra

6 kommentarer:

Susanne Jensen sa...

Smukke rhododendronner - de har en smuk farve!

Linda sa...

Takker for besök, dette er Hortensia éndless summer´ jeg glemte å skrive det klart, beklager. ha en flott dag:)

Underberget sa...

For et herlig hav av hortensia!!

Den lykkelige Hagen sa...

Vakre hortensia hos deg!

Linda sa...

ja visst er de vakre, jeg skal ha mange av dem i min hage, akkurat disse var ikke bare til meg:( men men jeg nøt de mens de var der:) Og jeg fikk 5 selv som jeg fant plass til, hurra:) Tusen takk for deres kommentarer, det inspirerer å vite at noen faktisk leser:)

Bente Lund sa...

Hvor er det et smukt billede af de blå Hortensiaer, og så passer de perfekt til stolene:-)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails