VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







onsdag 23. november 2011

Boligdrøm



En dag for en stund siden skal jeg ut på min daglige kjøretur og levere datteren min og et par jenter til på turn-trening. Det er tre jenter som skal turne, og lillebror satt på, og ei venninne av datteren min. Den tredje turnjenta skulle hentes underveis. Vi er sent ute og kaoset er komplett. Ungene setter seg inn i bilen, og finner fort ut, ved en rask hodetelling, at vi blir for mange i bilen... Jeg lover at jeg har kontroll og at ett barn skal ut av bilen før et nytt kommer inn, så jeg har full kontroll. Faktisk!

Midt i hodetellingen ringer telefonen:
"Hei det er fra bladet Boligdrøm"
"Hei" svarer jeg,
imens jeg lesser inn bagger inn i bilen. En liten svart Polo, som blir ganske full. Jeg hadde akkurat fått avverget at lillebror skulle ha med seg sykkelen også...

"Kjenner du til bladet vårt" spør en hyggelig dame.
Og det kan jeg jo svare ja til, for jeg kjøper jo bladet hver mnd. Så tenker jeg videre mens jeg hører diskusjonen i baksetet, og samtidig forsøker å høre hva damen sier, at jeg kan jo like greit si ja til et abonnement, for jeg kjøper jo bladet uansett. Man sparer jo mye ved å abonnere...

"Så fint sier hun , det gjør det litt enklere..."
Og så spør damen, om jeg vil skrive litt i bladet dems...
Den kom uventet og jeg ble vel helt stum... Jeg skulle få lov til å tenke på det sa hun, og hun kunne sende meg info på mail. Hun hørte vel kaoset i bilen vil jeg tro...

Så jeg leverer en unge et sted, henter en annen et annet sted, og med nok en gang full bil kjører vi videre på turn trening. Ny hodetelling, alle er med. Jeg tenker og tenker, og finner ut at jeg kan jo ikke si nei... Om dette skulle bli året hvor "Linda gjør ting hun ikke kan", så får det vel bli det da. Så derfor kan dere lese om meg i det siste nummeret av Boligdrøm.

Trykk på bildet så kommer du til bloggen dems.

Hva er din boligdrøm?
Treet på bildet øverst og nederst er visst mange fjærkleddes boligdrøm.
Jeg synes slike bebodde trær skaper flotte vintersiluetter.
Men noen trær er tydeligvis mer populære enn andre. Nabotrærne til dette her har ingen boenheter...pussig. Hva legger de til grunn for sine valg mon tro?


Jeg ønsker dere alle en masse masse god dag.

Klem fra

8 kommentarer:

Maria sa...

Så spennende, Linda. Jeg gleder meg til å se hvordan du velger å bruke denne muligheten til eksponere haver, drømmer og deg selv :-)

Linda sa...

Jeg er spent på det jeg og:) Takker for besøket:)Klem

Mia sa...

Huffa ja, det var lite spännande att hitta sig själv på tryck.. klart jag ska köpa Boligdröm den här gången också, även om jag till vanligt inte gör det, ska det bli kul :)

Hannes hage sa...

Gratulerer nok en gang! Og for en flott bolig skjærene dine har. Snakk om skjærereir.

Linda sa...

Ja ditt var jo veldig flott,Mia, bildet av den herlige porten din, sukk:)
Hanne: Takker og bukker:) Skjærene koser seg nok de, en riktig storfamilie ser det ut til:) Men treet står ikke hos meg, men det er et tre jeg kjører forbi hver dag:) Vakkert syn om vinteren:)
Masse masse god kveld:)

Helena sa...

Vad roligt!Ska du skriva i tidningen varje nummer alltså?
KRAM från mig!

Lisbeth (countryliv) sa...

Hvor er det spændende, jeg håber at du vil fortælle mere om din boligdrøm på et senere tidspunkt.

Linda sa...

Helena: Jeg har skrevet i desember nr, og så skal jeg skrive i ett og annet nr til:) Spennende, jeg håper jeg klarer dette...

Lisbeth: Å min boligdrøm kan jeg fortelle om, den har iallefall en stooor hage:)

Tigertina, takk for din entusiasme:) det gleder:)

Tusen takk for ordene deres, jeg må innrømme at det er litt ekstra spennende her innenå, til snart desember å være:) Det er veldig hyggelig å se at mange intereserer seg for hage nå godt inne i vinter månedene:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails