VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 7. august 2010

Vinnere av give away


Da har min datter trukket ut to vinnere av min give away. Jeg skulle jo ønske at dere alle kunne vunnet, for jeg setter stor pris på hilsner og besøk fra dere alle sammen.
Det at noen leser det man skriver og legger igjennoen ord er utrolig motiverende og gøy. Selv har jeg dårlig samvittighet da de siste ukene i feriemodus, kun har ført til kort tid med dataen. Men slik må det jo bli også, når alle i huset har fri og ferie.
 
men igjen takk til alle som stikker innom bloggen min, jeg setter STOR pris på det.
 
Vinnerne er Mette fra villa landly og eieren av bloggen Amks-hageblogg
Jeg gratulerer dere begge:)
Dere har ikke sagt noe om hvilken bok dere ønsker, men om dere gjør det, så om dere ikke ønsker samme bok, så kan dere få den dere ønsker:)
 
Nå er det tiden for å nyte sensommer og snart høstkvelder, endelig lyser stearinslysene godt om kvelden mens jeg enda ikke har lagt meg:)
og de skaper en utrolig god stemning. Sånn sett synes jeg dette er den beste tiden i hagen.
Snart er alle her huset i gang med hverdagen. Foreløpig er det bare vi voksne som er i gang, datteren har begynt turntrening, så vi varmer foreløpig opp til nok et år med hektiske hverdager, men dog likevel tid til mer blogging, og besøk hos dere. Der har jeg litt å ta igjen, for jeg har tittet kjapt innom nå og da, og jammen har det skjedd ting i sommer rundt omkring.
 
Mathilde og Katinka turnalbum 128
 
Jeg ønsker alle en hyggelig sensommerkveld:)
Klem fra

4 kommentarer:

Mette - Villa Landly sa...

Hvor lyder det skønt - tak til din datter, som fandt mig i bunken af håbefulde bloggere ;o). Rigtig god weekend.

Knus
Mette

Lisbeth sa...

Tillykke til vinderne - det har været spændende. Glæder mig til at høre fra dig igen Linda, imorgen starter min hverdag igen, som du ved har vi haft en forrygende sommer i danmark, idag regner det og det er faktisk meget rart:)

Marit sa...

Grattis til de to heldige vinnerne:-)

Ninni sa...

Gratulerer til de to heldige vinnerne, dere må være overlykkelige! Takk til snille Linda for sjenerøse gaver og spennende give away :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails