VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 28. desember 2011

yammi!!!

 
 
Grillet Marsmellows på peisbålet
 
Alltid populært, og med varianten vi lærte I mitt favorittland; Danmark
 
Mariekjeks:
 
mariekjeks 
 
Hindrer både seige fingre, og smaker visstnok helt nydelig (det aner jo ikke jeg med min glutenallergi noe om…)
 
Ei god venninne har vært innom meg hjemme I dag for å ta nyttårskalkunen opp av frysen, og det var kun et par lykter som hadde veltet. men I natt er det nok en gang meldt om mer vind hjemme http://www.f-b.no/nyheter/advarsel-fra-meteorologene-1.6686817  Liten storm… Ja ja jeg rysser fingrene. Jeg føler med de som har fått sine kjære ting ødelagt av naturens krefter.
 
Det river I abstinensfyllte hagesjeler og se bilder av drivhus som ligger I ruiner som her hos stakkars krepsemor
Men vi hagesjeler, også de abstinesfyllte vi lar oss ikke så lett knekke, men som krepsemor skriver I dag; nye planer er allerede I gang. Visst er hagelivet herlig til tross for motgang I ny og ne. Verre er det jo for de som får ødelagt større ting… som ikke like lett lar seg fikse… Jeg sender mange trøsteklemmer til de som har fått merke naturens krefter enn man vil…
 
Klem fra
 

3 kommentarer:

Lin sa...

Uff ja dette været. Jeg tror jeg får forankre både det ene og det andre bedre dersom dette skal bli normalen!

Takk for tipset med Mariekjeksene, det skal testes ;)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Trampolinen vår føyk til Bloksberg. At vi kunne tro at noen plass var mer lun enn andre!:-) For noen ødeleggelser Dagmar har gjort rundt omkring i landet vårt! Tenk alle hjemmene som er blitt ramponert!

Nå finnes det glutenfrie mariekjeks i handelen. Du kan også bestille via allergimat.no
men kan vi egentlig spise marsmellows? Jeg har lært at utsiden er full av mel for at de ikke skal klisse. Men en omgang i ilden er vel melet brent vekk, trøster jeg meg med:-)

Ha en fin romjulskveld i vinden

Klem fra Hjørdis

Linda sa...

Ja ikke bare isolering mot kulden som gjelder om det skal bli slike vintre... Usikker på marsmellows, gåen i magen av for mye søtt blir jeg uansett. Men noen marsmellow er vendt i melis for at de ikke skal bli seige... Har en oppskrift på hjemmelagde marsmellows og de er med melis utenpå:) Kan dele den bare jeg finner den:) Takk for tips om kjeks, greit å ha på lur o gmed på tur:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails