VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 29. desember 2011

Borte bra, men hjemme best

 
 
Nå er vi kommet hjem igjen, og det ser ut til å stå bra til I hagen. Iallefall det jeg klarte å se I mørket. Drivhuset har klart seg godt uten varme, heldigvis.
Det er deilig å komme tilbake til vante syssler når man har vært borte noen dager. Men det jeg alltid savner mest når jeg er på tur, det er vanntrykket mitt. Mitt eget vanntrykk I min egen dusj. Så en god varm dusj når jeg kommer hjem er alltid like godt.
 
Det har vært deilig med snø, og I dag var det helt vindstille og full sol, da glemmer jeg til og med at mitt eget vanntrykk er mange mil borte. Vi har ksot oss veldig.
Når vi gikk gjennom posten når vi kom hjem fikk både minsten og jeg I fistel; Han overlykkelig over fyrverkeri reklamen og jeg over impectas frøkatalog.
Godt å være hjemme og rart å tenke på at det bare er få timer siden vi suste over hoppene I akebakken
 
bloggebilder 092
 
Nå skal jeg kose meg frøkatalogen, gleeeder meg.
 
Klem fra
 

9 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hihi.. vilka härliga bilder! Vill också ha så mycket snö!!! :)
Tusen tack för det här året, Linda!
Gott Nytt År!
Kramar!

Roser og Patina sa...

Godt å høre at alt sto vel til med ditt drivhus:) Herlig bilde av akebakken! Ønsker deg et godt nytt og inspirerende hageår! Klem Ellen

Frøken Solhat sa...

Uh det ser ellers hyggeligt ud Linda........her kan vi jo bare drømme om sne ;0)

Hjemme er altid bedst........dejligt at komme ud men det begynder at trække mere og mere i én for at komme hjem til haven igen.......mon det har noget med alderen at gøre (siger én der nærmere sig de 40 ;0)

Knus Dorthe

Vivishagerom sa...

Herlig vinterbilde med lekende barn. Ja, det er godt å kunne komme hjem etter noen dager borte. Merker at man setter pris på det man har hjemme.
Så bra at hagen din var i orden.

Nette sa...

Dejligt for jer at der er faldet sne. En skiferie er ligesom ikke rigtigt noget uden sne :0)

Jeg kom til at grine højt af, at du savnede dit vandtryk. Jeg har hørt om mangt og meget folk savner, når de er væk hjemmefra. Men aldrig vandtrykket. Heheheheheh jeg griner endnu :0))

Landbohaven sa...

Gode billeder.

Velkommen hjem igen.
Ude er godt men hjemme er bedst.

Tak for kigget.
Ønsker dig og dine et godt nytår.

Blomsterguri sa...

Borte bra, men hjemme best heter det, og det er det som regel også! Ha et riktig godt Nytt År!

Anne (Moseplassen) sa...

Hjemme er ofte best ja, eller det som er best er å være borte litt sånn at en ser hva en har som er fint hjemme også, tror jeg :)

Herlig bilde av de akende, skikkelig fart!

Gleder meg til 2012 jeg, blir spennende både å følge deg her på bloggen og også i BoligDrøm, Godt nytt år kjære Linda :)
*klem*

Ulrika - Timjan och pioner sa...

Vad härligt det ser ut med så mycket snö!

Gott nytt år!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails