VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 6. desember 2011

Over til noe mer hyggelig…

 
 
Huff, virkelig på tide å skrive om noe hyggeligere enn det triste som har foregått I drivhuset. Men må først bare få si at plantene ser faktisk ut til å være på bedringens vei. Små skudd titter frem både her og der. Så litt jevnere temperatur og fuktighet har gjort susen. Men fortsatt gjenstår det å se for en del av dem…iallefall for de på palliativ avdeling.
 
En sjekk på yr etter nattevakt lovet fint vær på formiddagen og dårlig I ettermiddag. Dermed var avgjørelsen lett. På med dressen, og ut I skogen etter frokost, sengen fikk vente til dårligere vær.
Det er helt nyyydelig å gå I skogen, herlig og stille. Jeg benyttet meg av muligheten og plukket med meg einerkvister til bord- og dørkranser.
 
bloggebilder 050
 
De små bærene er supersøte, og gjør seg godt på kransene. Og passer godt til sinkbaljer, og den blå døren og benken.
 
bloggebilder 048
 
Jeg laget også moseballer og pyntet på trappen. Det ble veldig mye hyggeligere ved inngangspartiet med en gang.
 
bloggebilder 051bloggebilder 053bloggebilder 055
bloggebilder 039bloggebilder 052bloggebilder 017
 
Også sinkbaljen med juleroser står flott
 
bloggebilder 046bloggebilder 029bloggebilder 027
 
Jeg må virkelig si at jeg nyter den milde vinteren. Litt sludd, hagl og snø (som allerede er borte) kom mens jeg sov senere på dagen, men det er fortsatt mildt og godt. Og det kjennes helt greit.
 
bloggebilder 015
 
Jeg takker for at du stakk innom, og det er alltid hyggelig om du legger igjen noen ord.
Nå skal jeg lage flere kranser… kanskje prøve å selge noen??? Jeg har blitt helt bitt av bassilen, og trenger jo ærlig talt ikke så mange selv…
 
Klem fra
 
 

4 kommentarer:

liven sa...

Åh så koselig det var her hos deg!!
Tusen takk for inspirasjon :o)

Mia sa...

Vilken mottagelse du bjuder besök och er själv på vid dörren, mysigt :)

Hannes hage sa...

Nydelige kranser!
Jeg er sikker på at de syke små kommer seg raskt i drivhuset med din pleie.

Linda sa...

Tusen takk for deres besøk og hyggelige ord:)
Liven: Det er hyggelig å kunne inspirere, nå lurer jeg bare hvordan jeg skal klare å stoppe...med å lage kranser mener jeg:)

Mia: Takker og bukker:)

Hanne: takk for pene ord, og gjett om jeg krysser fingrene for mine små der ute:)

Ha en masse god kveld alle sammen:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails