VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 2. mai 2011

snart jordbærI drivhuset riktignok.
 
bloggebilder 016
 
Jeg har plantet en rad med jordbær I drivhuset, og nå blomstrer plantene. Kanskje vi kan servere norske jordbær til 17 mai?
 
bloggebilder 019bloggebilder 018bloggebilder 017

Nam, nam!

Takk for at du besøkte meg
 
Klem fra

3 kommentarer:

Henrik sa...

Jeg elsker din evne og iver til at fremskynde en tidligere og derved længere sæson helt mod nord, jeg prøver jo selv lidt det samme her i Danmark. Her forresten også jordbær i drivhuset :-)

Marit sa...

Vakre bilder som alltid, og norske jordbær på 17.mai hadde jo vært luksus:)

God klem:)

Mia sa...

wow! det skulle vara något, riktig festmåltid. Jag håller tummarna att det blir jordgubbar den 17.e :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails