VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







lørdag 11. januar 2014



Skal, skal ikke....


Noen av dere som fulgte med her på bloggen for en god tid tilbake husker kanskje sengen fra mitt innlegg i bladet Boligdrøm?



Ideen om en seng og peoner ble til på en tur til København i 2010. Da overnattet en venninne og jeg på et bed&breakfast. Frokostene ble tilbrakt i en nydelig bakhage, hvor det stod en drøm av en vakker gammel "fransk" barneseng. Jeg falt pladask, og begynte å lete og lete og lete...
I 2012 skulle jeg skrive for Boligdrøm og fant en seng og jeg plantet den i peonbeddet. Og slik ble sengen en støtte for mine peoner. 



Men planer i dette beddet ble gjort om...
Og siden har sengen vandret hvileløst rundt i hagen...


Jeg er såå glad i den, men synes det er like trist at den ikke kommer til sin rett...
Så jeg lurer på om den skal få lov til å bytte eier... men jeg er i tvil, så jeg har ikke turt å legge den ut på Finn.no enda...




Så i hele fjor sommer var den på flyttefot rundt...Kanskje noen andre har den perfekte plass?
Jeg synes som sagt det er så trist at den ikke kommer til sin rett, for den fortjener den beste plassen...


Akkurat nå står den under morelltreet og venter på at det skal blomstre
I stangen der det en gang har hengt en uro for et lite barn har jeg hatt prismer som blinker i solen


Men fremtiden er uviss, sengen er nok spent på om den kommer til å oppleve moreltreet blomstre denne våren.... Og jeg tenker; Skal, skal ikke....???


 Ha en fortsatt flott helg
Klem fra en litt ambivalent Linda


7 kommentarer:

Helena sa...

Heeeej!
Vad länge sen roligt att se till dig!
Skulle gärna ha en sån säng den är jättefin låter som en dröm att fylla den med pioner :)
KRAM från mig till dig rara Linda!
Jag glömmer aldrig att du skickade choklad till mig ♥

Underberget sa...

Husker fortsatt det innlegget i BoligDrøm, det var bare helt nydelig med sengen og peonene sammen! Så synd at du ikke har funnet et nytt sted til den, det ville være synd om du må skille deg av med sengen. Hva med å lage en liten blomstereng (hvis du har plass) og sette den der?

Hverdagsglimt sa...

Hei :) Så kjekt å seg deg tilbake med nye blogginnlegg :) Synes du har en fantastisk inspirerende blogg! Ikke lett å vite angående den nydelige sengen du har.. men kanskje det er lettere å se for seg nye ideer når det nærmer seg vår og sommer igjen? Jeg trur jeg hadde ventet med å kvitte meg med den..:)Ønsker deg en flott ny uke :)
Klem Linda

Linda sa...

Tusen takk for hyggelige ord, jeg brukte hele sommeren i fjor også på å lete etter den perfekte plassen... Og som noen av dere kjenner til, minstore frustrasjon er jo nettopp den lille plassen hagen min har, samt alle fjell og steingrunn...som legger begrensninger på hvor jeg kan anlegge bedd... Jeg jobber fortsatt med å bli venn med min hage:):)

Min Grønne Verden sa...

Hej Linda
Hvor er det dejligt at se du er "tilbage i haveblogland, jeg husker mange af dine dejlige indlæg, så det glæder mig meget at se du er "på igen".
Held og lykke med anvendelsen af sengen, den ser super ud sammen med pæonen.
God aften.
Mange hilsner
Anita

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Nydelig seng! De er så flotte de bildene av blomstene og sengen.
Et herlig drivhus i innlegget under her. Så mange koselige ting. Her hadde øynene mine også hatt det travelt:)

Ha en fin kveld.
Smil og klem fra Hjørdis

Linda sa...

Beautiful photos, Linda! Greetings from Montreal, Canada.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails