VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 1. januar 2014
Hei hei alle sammen
Ja da var jeg plutselig her igjen, etter en laaaang fraværsperiode. Uannonsert også... 
Det var ikke bra. Jeg har savnet blogglivet, men det har skjedd så masse i året som har gjort at jeg følte fokuset var litt borte. Men jeg kunne godt ha trengt hagedrømmene i mange tilfeller.
Jeg har startet nye prosjekter, ny jobb, blitt kjent med mange nye mennesker, reist mye, og lært mye om de rundt meg og mitt forhold til dem.
Det har vært mye hageliv i hverdagen min selv om ikke det har blitt blogget om det. Selv om jeg må innrømme at den sene, eller skal jeg si uteblivende våren i 2013 tok litt futen fra meg, og myye annet også. Det var med sorg jeg så mange gamle rhododendron tørke på grunn av tælen i bakken. Så i år nyyyter jeg stort en mild og våtere vinter. Ingen fare for rhododendron tørke... 
Hageglaskapen har ikke tørket ut, jeg får f.eks fremdels gåsehud om jeg er på lunsj og samtalen begynner å dreie seg om f.eks rhododendron. Så galskapen har nok absolutt vokst,  så jeg håper dere fortsatt er der og vil dele bloggåret 2014 med meg.

En av mine venninner har virkelig de siste to årene fått gjort masse i hagen sin og vi har delt mange gode stunder, både hageturer, og i hagene våre. særlig i hennes, for der har det skjedd store ting. Jeg mistenker at hun mulig slår min glaskap når det kommer til hage.... Jeg synes hun er bare sååå heldig, hun kan grave hvor hun vil og hvor dypt hun vil, uten å bli stoppet av spaden som butter imot stein eller fjell. Og vet dere? Hagen hennes bugner av utallige store Magnoliaer. Jeg nevnte litt om dette i et tidligere innlegg her... Men med langt fravær og ny Mac må jeg venne meg til ulike funksjoner... så det blir litt sakte med henvisninger her i første omgang.
Jeg fikk lurt venninnen min inn i bloggeverden, og bloggen er virkelig verdt å ta en titt på www.corneliasverden.wordpress.com. Jeg tror hun sliter litt med teknisk trøbbel for tiden, men hun kommer sterkere tilbake hun også. Men det er verdt å ta en titt. Det er hennes hagestue som har vært den store inspirasjonen for tilblivelsen av vår grillstue. Huff nå må jeg stoppe, jeg kan jo ikke fortelle alt som har skjedd dette året på ett innlegg....men jeg blir lett ivrig når jeg har mye på hjertet.

Hver gang venninnen min og jeg har møttes til lunsj med hygelig prat over hageblader, resulterer det i ett nytt bedd, eller en ny hagetur, og det er så herlig. Eller som da vi skulle på vår andre hagetur til Skåne og fant ut at vi likeså godt kunne ta en lunsj i København (hysj, mennene våre vet ikke det...), og besøke butikken til Tage Andersen. København er jo så nærme Skåne...og har vi først kjørt fire timer, kan vi likesågodt kjøre fem...

Butikken ligger i Ny Adelgate 12, og er et must å besøke om du er i København.

og da kunne vi jo likeså godt kjøpe noen sko.... Ikke akkurat hagesko, men selv om man er glad i hage, liker vi jo å gjøre litt stas på oss selv på andre måter også, ikke sant?

Dere skal få høre litt om året som har gått.
Jeg er jo litt spent på om dere fortsatt er der da???
Jeg kommer til å besøke dere, men siden jeg har mye å ta igjen kan det ta tid før jeg rekker alle. men jeg gleeder meg stort!


En spent hilsen 
  (som jobber med å få lagt bilder over på ny mac slik at jeg kan få vist dere litt mer...)

13 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Så kjekt å ha deg tilbake... ønsker deg et Godt Nytt hageår!

Turid sa...

Artig å "treffe" deg igjen :) Godt nytt år til deg.

Mariann sa...

Velkommen tilbake i bloggverden!
♥.•*♫*•.♥.•*♫*•.Godt nytt år!.•*♫*•.♥.•*♫*•.♥

Nooria sa...

Så flott at du er tilbake! Vi satser på at gode ting vil skje i hageåret 2014! :)

Claus Dalby sa...

Kære Linda - hvor er det dejligt, at du er tilbage igen. Du har været savnet. Klem fra Claus

Claus Dalby sa...

Kære Linda - hvor er det dejligt, at du er tilbage igen. Du har været savnet. Klem fra Claus

Claus Dalby sa...

Kære Linda - hvor er det dejligt, at du er tilbage igen. Du har været savnet. Klem fra Claus

Mia sa...

Der er du ja, velkommen tilbake.
Godt nytt år og god fortsetting :)

Ellen sa...

Så gøy å ha deg tilbake! Du har vært savnet:-) godt nytt år til deg. Klem❤️

Lisbeth sa...

Kære Linda
Rigtig godt nytår og velkommen tilbage - jo du kan tro jeg er her og har tænkt på om dit eget firma fik så meget medvind at du ikke havde tid til bloggen?
Det er dejligt med en haveveninde at dele interessen med og tage på ture med og dejligt at læse at du nyder tiden:o)

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Godt Nytt år!

Høres ut som du har hatt et spennende 2013 :-)

PS. Jeg kom inn på en 'hacker' side da jeg trykket på Linken til din logo til høyre, Dine Hagedrømmer... så litt skremmende ut...

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Godt Nytt år!

Høres ut som du har hatt et spennende 2013 :-)

PS. Jeg kom inn på en 'hacker' side da jeg trykket på Linken til din logo til høyre, Dine Hagedrømmer... så litt skremmende ut...

Linda sa...

Tusen takk for deres hilsner, det betyr mye. Jeg var litt spent på om dere var der...:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails