VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 2. januar 2014


En for meg ny inspirasjonskilde


Hmmm... Det som er så flott med hagen og som også er en grunn til å bli ekstra glad i den, er at selv om jeg har brukt mer tid på andre spennende ting i år (ehhh i fjor) så tilgir den meg. Hagen gir meg alltid en ny sjanse. Nå har jeg en ny vår fremfor meg, blanke ark å jobbe med.


Selv med kamera har jeg vært sløv... men jeg skal rydde litt i arrkivene og få flyttet litt over fra pc, så skal jeg nok finne litt å vise. En ting jeg har oppdaget i år er Instagram. Utallige timer på nattevakt har gått med til å titte, sukke, og sikle på samplantinger, fargekombinsjoner.... og så lenge Instagram finnes på telefon, har jeg det jo alltid med meg...

Jeg må bare si at på mine runder rundt i bloggene deres for å oppdatere meg, har jeg hatt notatblokk ved siden av meg, listen over frø, bøker og annet vokser, sukk... Men det er herlig å kjenne hagegalskapen virkelig ta fatt igjen. 

Klem fra
                                                               

5 kommentarer:

Underberget sa...

Hei Linda! Godt nyttår og velkommen tilbake i blogglandia! Ser fram til nye hageinnlegg fra deg utover vinteren og våren:-)

Nette sa...

Kære Linda

Lad være med at være hård ved dig selv eller ærgre dig over, at du har ladet haven og bloggene ligge lidt hen. Nyd hellere at haven bliver fin igen til foråret, og hyg dig med de gode havebøger ;-)

Lisbeth sa...

Der bliver bestemt ikke færre steder at følge med;) Og ja der er så meget inspiration at hente.
Jeg holder dog stadig mest af at blogge, jeg kan godt lide at der er plads til lidt mere i kommentarerne.

Bille sa...

Hei og godt nyttår! Ja, det er noen ganger fint at hagen faktisk greier seg bra også uten den ekstreme innsatsen ;) Så frodig på det første bildet! Hva er de hvite - tenkte først Kuleprimula, men de ser så blomsterrike ut...
Nyt helgen!

Jannibele sa...

Hei! Så hyggelig at du er tilbake. Det er naturlig at vi har behov for bloggpauser innimellom. Livet skjer. Håper det blir inspirerende for deg å være her igjen. Jeg ser frem til å følge deg fremover. Har vært innom deg mange ganger i ditt fravær. Utrolig fin blogg. Igjen, velkommen til nytt hageår og hagefolket:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails