VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 8. desember 2011

Vakre blomsterstender

 
Jeg synes blomsterstendene til Hortenisa ‘annabelle’ er vakre i morgensolen, og et dryss av rimfrost gjør det hele enda vakrere.
 
bloggebilder 025
 
Siden Annabelle er en av de sortene som blomstrer på årsskudd, kan den klippes ned på våren, og passer godt inn I staudebeddene.
Jeg tenkte på å prøve å stamme opp en… om jeg har tålmodighet nok…
 
bloggebilder 021
 
Takk for at du tittet innom
 
Klem fra ‘Annabelle’
og
 
 

6 kommentarer:

Ellen sa...

Annabelle er nydelig! ett must i hagen:)) Utrolig vakre bilder du har tatt:)

Linda sa...

Tusen takk for pene ord:) Liker godt å ta bilder også, men er ikke alltid like flink til å dra med kameraet ut:) Og annabelle har en egen sjarm hele vinteren. Det at blomsterstendene sitter på gjennom vinteren er et stort pluss synes jeg:) Ha en masse masse god kveld:)

Tua sa...

Kjempefine bilder. Hortensia er jammen ei vakker plante i alle stadier. Heldig du som kan overvintre den, her jeg bor (H-6) går ikke det, men de er fine de som kjøpes nye hvert år også :)Ønsker deg ei fin adventstid.

Elzie sa...

Vilka vackra bilder du visar.
Önskar dig en skön tredje advent.
Kram Elzie

Lisbeth sa...

Din Annabelle er meget smuk i sol og med rimfrost på;)

Linda sa...

Tua: Takk for besøket ditt:) er du sikker på at det ikke går i H6? Det er mye som spiller inn på herdighet, og ofte kan det være verdt å prøve. I verste fall så taper men jo bare det planten koster om den skulle dø. I fjor hadde vi -15/-20 grader i flere mnd og hortensiaen har klart seg rundt omkring, til tross for ikke veeeldig mye snødekke. Dere i H6 har ofte bedre snødekke, enn vi her osm sliter med barfrost. Så med et godt vinterdekke og kanskje et lite telt av akrylduk så kan det hende den klarer seg:)
Men som du sier de ettårige er jo også utrolige vakre:) Jeg prøver nå å overvintre noen tallerkenhortensia i potter...krysser fingrene:) Uansett hadde de blitt kastet så det er forsøket verdt. De står i grasjen, og blir vinteren hard på nyåret kan jeg alltids putte de i drivhuset. Men jeg vil gjerne teste de ute først:)

Elzie, og Lisbeth: takk for deres besøk og hyggelig ord. I dag regner det og all den vakre frosten er borte... skuffelsen var stro fo rminstemann som koste seg med akebrettet i går:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails