VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 11. desember 2011

Ønsker dere alle en masse god tredje advent

 
 
Jeg ønsker alle som kommer på besøk en riktig riktig god tredje advent.
Jeg setter stor pris på dere alle sammen.
 
Klem fra
 
 
 

4 kommentarer:

Vivi sa...

God advent til deg også, Linda.

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Hei Linda!

En vakker adventsstake med tilsynelatende perfekte inntrinn og opptrinn! Men spør gjerne din samboer om han savner lilla sløyfebånd... ;)

P.S. For referanse, sjekk mine egne adventsstaketvangstanker om lilla:

http://blomsterstjernen.blogspot.com/2011/12/opprivende-adventsstaking.html

Frøken Solhat sa...

I lige måde søde :0) Jeg sætter virkelig også pris på vores blogvenskab...........det er altid hyggeligt at kigge forbi din dejlige blog ;0)

Knus Dorthe

Linda sa...

Blomsterstjernen: Her i huset er det lite engasjement fra den mannlige kanten når det gjelder slike ting, men derimot når det kommer til høytalere, ja da kan han omøblere hele stuen om han vil... det fikk jeg erfare forrige uke... Men det er ikke ofte det er nye høtalere i hus:) Heldigvis:) Og av hensyn til advent og julefred, og mulig forholdet hadde han kjøpt hvite....

Frøken solhat: Tuusen takk for dine søte ord, det samme til deg. Selv om det har vært en travel høst følger jeg med, og setter stor pris på bloggvennskapet vårt:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails