VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 6. mai 2011

Jeg trenger hjelp

Er du en av de som ikke fyrer i drihuset pga høye strømutgifter? Vil du vinne gratis strøm I ett år?

bloggebilder 065


Jeg har fyrt I drivhuset I vinter, og det har kostet… men verdt det har det jo vært likevel, for jammen er det en glede. Men for å spare strøm og kostnader til neste vinter skal jeg investere I en skikkelig termostat, eller legge litt tid I å få den jeg kjøpte på claes olson til å fungere…

Jeg har vært med på “tips til å spare strøm-konkurranse” hos Fortum. Men for å kunne vinne noe som helst trenger tipset mitt flere stemmer. Og om du stemmer kan du selv vinne gratis strøm I ett år, og det er det jammen en del å spare på. 

Trykk på linken, les tipset og så blir jeg super glad om du stemmer. Så kanskje vi vinner begge to?Smilefjes Del gjerne tipset med andre, jeg trenger maaange stemmer, sukkSmilefjes

Det er mange andre ting som gleder meg om dagen, og det skal jeg straks fortelle om.


bloggebilder 064

Kubjellen er en av de som gleder meg I hagen nå, og den er vakker I alle sine stadier synes jeg. Bildene her er tatt i morgensol

 

bloggebilder 063


Ønsker dere foreløpig en god fredag. Blogges snart igjen.

Stor klem fra

6 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg har også hatt på varme i drivhuset i vinter og kan skrive under på at det går litt strøm. Nå har jeg skrudd av og følger nattetemperaturen nøye.
Lykke til i strømkonkurransen.

Mia sa...

Så har jag något att vara tacksam för, att jag inte har drivhus. Men jag skulle nog gladelig betalt lite mer ström för att ha haft ett :)
Ska gå och stämma nu, ha det fint.

Linda sa...

Så snille dere er:) og enig med deg mia, den strømregningen for heller bare være, og betales med et smil:) For jammen er gleden verdt det:)

Frøken Solhat sa...

Linda.....CAB-inn der ligger med Tivoli på den ene side og politigården og polititorvet på den anden side. Billigt,centralt, pænt og rent da vi var der for et årstid siden.

http://www.cabinn.com/hoteller-i-koebenhavn/city/hotel-cabinn-city.html

der er flere rundt om i København alt efter hvad du skal besøge :0)

Rigtig rigtig god tur :0)

Knus Dorthe

Annette Lund Andersen - Eventyr Haver sa...

Hej Linda

Jeg har lige set dit spørgsmål på min blog og det kommer også lige her :)

Til Linda – Messen på Løndal gods ligger ved Silkeborg og er ca. 2 timers kørsel fra Svendborg, så hvis i har tid og mulighed var det da en rigtig god ide at køre derop.

På Løndal Gods er der udstillinger inde på godset med forskellige udstillere bl.a. Georg Jensen - Sølv gennem tiden og blomsterkunstener Bjarne Aarhus.

Er det først næste weekend d. 14/15 i kommer skulle i lægge vejen forbi Livsstilsmessen, når i kører til/fra København.

Jeg vil da blive endda meget glad hvis du kommer forbi en af messerne og sagde hej :)

anne - moseplassen sa...

ååå, så fine bilder av kubjellen! Nydelig, et savn i hagen her. (kremt, hvor mange ganger om dagen sier jeg ikke det om planter jeg ser rundomkring, man trenger en stor hage skal man holde på sånn...)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails