VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 11. juni 2015


FørInspirert av bostedet vårt i Ängelholm har jeg ryddet litt i noen av pottene.


Jeg synes det gir et mye renere uttrykk, og dessuten beskytter stenene mot unødig uttørking av jorden. Og kanskje de til og med gir litt varme til jorden om man legger sten på tidlig om våren?
Jeg la en jordduk (som slipper gjennom vann) mellom jorden og stenene, slik at stenene ikke blander seg med jorden utover sommeren.

I dag har det vært en aldeles nydelig dag og kveld. Klokken er 22.30 og jeg vil fortsatt være ute og nyte.
Nyt kvelden
Klem fra


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails