VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 11. mars 2014
Nei nei nei...Dette hadde jeg helt fortrengt....
De siste to årene har det kommet så mange flere rådyr her i hagen... Da får jeg lage en blanding med salmiakk og blodmel, dyppe oasiskuler i blandingen, og sette de på pinner... Det har fungert supert tidligere år. se på linken HER, ikke akkkurat den peneste pynten disse pinnene, men det virker.
Når det endelig kommer noen vårtegn skal de IKKE ende på noen sitt matbord!Snøklokkene får iallefall stå i fred, så de står ikke på menyen tydeligvis.


Klem Fra
                                                              

9 kommentarer:

Mariann sa...

Når den første vårblomstringen kommer er det ekstra irriterende at rådyrene forsyner seg. Håper de blir avskrekket av blodmelblandingen din. Påskeliljer liker de vel heller ikke. Bra at noe får stå i fred i alle fall. Hos meg er det hjorten som har vært et problem i perioder, men hittil i år har jeg ikke sett den.
Ha en fin uke!

Underberget sa...

Uff, så kjedelig at rådyrene har vært på besøk hos deg. Man blir jo så glad når de første spirene titter opp og da blir skuffelsen tilsvarende når noe blir ødelagt:-( Håper oppskriften din hjelper slik at de holder seg unna heretter. Ønsker deg uansett fine vårdager framover!

Vigdis sa...

Godt at det finnes råd mot uønskede middagsgjester i vårhagen :)

Linda sa...

Så hyggelig at dere titter innom og trøster litt:) Blandingen har iallefall fungert tidligere, så jeg krysser for det:) Ha en flott kveld videre:) Klem

Hagen i Vest sa...

Uffda så kjedelig :( Håper blandingen din virker så du får ha hagen din i fred resten av sesongen. Masse lykke til :)

Helena sa...

Heej söta du!
Länge sen :) så synd på crocusen men de var säkert goda ;)
KRAM från mig!

Turid sa...

Arghhhh. Noe så irriterende. Rådyr skal bo i skogen, ikke i hagen.

Linda sa...

Ja ikke sant, og det som er så dumt med rådyrene og meg, er at vi liker de samme tingene....

Lisbeth sa...

Det var dog et fantastisk tip som jeg ikke har hørt om før. Heldigvis har jeg ikke rådyr i haven, men jeg har en skade-bande som hakker i mine nye tulipaner.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails