VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







lørdag 18. august 2012

ut på tur?

 
IMG_8264
Rozanne på vei ut av melkespannet. Hun blir nok for stor der til neste år, men enn så lenge er hun akkurat passe.
 
Jeg lurer på å ta en tur på hagefest på sofiero til neste helg. Noen som skal, eller som har vært der før, og har noen synspunkter? Er det verdt et besøk? Kanskje jeg må dra for å finne det ut… Og da er det jo kjekt med en tur innom norrvikens trädgårdar også…
Hage er avhengighetskapende, og man må bare ha mer og mer… Dette kan være årets siste hage-happening…
Denne helgen er det garden living fair messe i mitt favorittland – Danmark, den er allerede plottet inn i neste års reiseplan.
 
Klem fra
 

9 kommentarer:

stallnilsen sa...

Artig måte og plante på i en melkespann som ligger .:o)))

Flott bilde, hilsen Lisbeth ;)

liven sa...

Så fint!!

MarJE sa...

Flott bilete og artig med planta som veks ut av mjølkespannet.
Ha en flott kveld.

Linda sa...

Tusen takk for vakre ord:) Det jeg glemte å skrive som var litt artig, er at når vi kom hjem fra danmark, så hadde naboen vært så snill og reist opp spannet igjen:) He, he:) Og hos den andre naboen hadde diskusjonen gått om hvorvidt spannet skulle ligge eller stå, he, he:)

Turid sa...

Ha-ha artige naboer du har.
Hage er absolutt avhengighetsskapende, det kan jeg skrive under på. Holder meg i Norge, så nå til helga er det hagemarked på Gillund gård på Stange Hedmarken, årets siste hagesprell for meg.
Ha en finfin tur iallefall og Rozanne er hel bedårende i melkespannet sitt.

Underberget sa...

Så vakkert med melkespann og geranium sammen:-) Hagefest hørtes spennende ut, enig at haging er avhengighetsskapende:-) Blir dessverre vanskelig å komme avgårde til Danmark.. men det hørtes freistende ut! Håper du tar mange bilder og deler hvis du reiser! Fortsatt god helg til deg. Klem fra Berit

Lone sa...

Hvor er det fint :-)

Monica fra Koseleg sa...

Tøft! Det ser nesten ut som om blomsten renner ut!
Ønsker deg en flott ny uke!
Mvh Monica

e-schriefer sa...

Das Bild gefällt mir....wünsche dir eine schöne Frühlingszeit...Lieben Gruß Erwin

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails