VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 17. juli 2012

Har det som plommen i egget

 
Eller som humlen i blomsten
 
IMG_7452
 
For på mine dager I Danmark har jeg opplevd store hageopplevelser hver dag.
Først hentet vi barna I Blokhus, og da ble det et besøk I Anne Just sin have, samt ett besøk på Staudemarken. På vei over til Billund besøkte vi Heides Planteskole, og I Billund bodde vi hos hageinteresserte eiere av Skandihest.dk. Et herlig døgn, som vi gjerne skulle forlenget. Deretter ble det tur til københavn, med havene I Tivoli, Fredriksbjergs haver, med haveselskapets haver, og med besøk i Tage Andersens “butikk” I Ny Adelsgt. I morgen håper jeg på et besøk i havelystforeningens kolonihaver… For alt dette har jo bare skjedd mens vi “tilfeldigvis” var forbi…
Jeg er helt i skyene, og full av inspirasjon. Like fullt som minnebrikkene til kameraet er av bilder fra disse vakre stedene…  Imens passer gode naboer på huset og hagen hjemme.
Jeg gleder meg til å dele noen av mine opplevelser fra de ulike hagene.
 
Klem fra en som har det som Humlen på blomsten.
 
IMG_7422
 
Jeg håper din sommer også er fyllt av herlige hageopplevelser
 
Klem fra
 

7 kommentarer:

Nooria sa...

Wow, du har virkelig fått med deg mye! Jeg skal merke meg denne listen til neste gang jeg får tatt en tur til Danmark.

Selv nyter jeg Provence. Jeg har masse vakre bilder på minnebrikken, også av vakre planter, men jeg må få tak i kabel for å laste ned.

Ha det fortsatt fint!

Margrethe sa...

Takk for mange goe tips. Kan vel tenke meg du føler deg som humlen på de vakre bildene dine. Ha en fortsatt god ferietur.

Vivi sa...

Høres virkelig ut til at du koser deg!
Fortsett å kos deg! Klem

Anne Marit sa...

å la humla suse i er noe man burde gjøre oftere, og la humla suse på en georgine, ja det fikser humla selv, men ikke alltid like lett å få bilde av....ha gode sommerdager videre!

Frøken Solhat sa...

hej hov Linda - du glemte at stoppe op hos mig på din Danmarks tour :o)

Næste gang måske hvis du har lyst :0)

fortsat god ferie
Knus Dorthe

Underberget sa...

Hei! Jeg oppdaget din blogg via magasinet BoligDrøm og legger meg selvfølgelig til som følger hos deg. Kjempefin blogg du har:-) Ønsker deg en fortsatt god sommer!

Lisbeth sa...

Hold da op hvor har du været rundt og se mange skønne steder, jeg er sikker på at du har fået fyldt idebanken .

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails