VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 15. juni 2016Hei igjen.... 

Nå er det lenge siden jeg har delt noe her på bloggen. Men nå har det skjedd så mye på hagefronten at jeg må bare dele litt fremover igjen. Det har egentlig skjedd så mye at tiden ikke har helt strukket til for å blogge... men så er det jo synd at jeg ikke får dokumentert alt dette morsomme i min hagedagbok. SÅ nå er det virkelig skjerpings.Først og fremst er min blogg en dagbok for meg selv, der jeg dokumenterer hvilke endringer jeg gjør i hagen, og det gir meg stor glede og se tilbake på utviklingen og endringene som skjer i vår hage. Der er bloggen superfin og ha. Og selvfølgelig er det superkoselig og møte andre her inne også, noen av dere har jo blitt noen av mine beste venner, hvor timelange samtaler rundt hage på telefon er en del av det daglige livet. Det setter jeg stor pris på.
Mitt mål er ikke å bli ferdig i hagen, jeg elsker at det skjer noe hele tiden, og den bærer preg av prosjekter til stadighet. Jeg er nok mer redd for å bli ferdig...For en tid siden ville de lage et intervju av meg meg til bladet Hus&bolig, ang drivhus. Da ønsket de noen bilder de hadde sett på bloggen, og jeg måtte reise litt tilbake i tid. Det vekket mange gamle gode minner, ideer og opplevelser til liv. Bladet ble utgikk i mai i år, og det var rart å møte seg selv der...

Men selv om jeg har vært anonym i bloggeland lenge, har det jammen ikke stått stille på hagefronten, DET kan jeg love dere. Tiden der mannen skjønte at for å få meg til å smile hele dagen var å sende meg på gartneriet og la meg handle et par små poser med planter er i grunn nå erstattet av bil med henger og takboks både til vestfoldsiden og mitt virkelige hageskatteparadis Skåne. Og da snakker vi ikke to små poser lenger.... 
Dette betyr heller ikke at hagen er blitt større, selv om den blir vannet og gjødslet.... men oppdagelsen av Claus Dalby "skru ned" metode ble faktisk nødvendig....Og litt av det trenger jeg faktisk å dokumentere i tiden fremover. Fordi når jeg blir 80 år kan jeg sitter og lese om mitt hageliv i det som vil bli fremtidens "gamle dager"
Jeg har fått laget en konto på instagram også (av min datter), den har heller ikke vært aktiv, men de siste to ukene har jeg begynt å få litt grep på den dele av den digitale sosiale verden.... Så følg gjerne med på insta der jeg heter noe slikt som Linda_1710 ...
Det hender det kan dukke opp spennende saker i farten som havner der....Noen av dere har også sendt noen kommentarer som jeg ikke har sett og dessverre ikke fått svart på, men i dag så jeg dem og de varmet og motiverte meg enda mer til å dele mer av mitt hageliv her på bloggen.
Så om du ønsker er det hyggelig om du vil henge på.

Stor hageklem fra

7 kommentarer:

Lykkelig i hagen sa...

Så koselig innlegg du skriver! Jeg er ikke kommet så langt at jeg kjøper tilhengerlass på hagesenteret, men langt nok til at bloggen også har fått "avlegger" på Facebook, og til og med giveaway... Når alt annet tar opp for mye tid av livet, synes jeg det er fint å gjøre en innsats jeg kan blogge om, da får jeg masse inspirasjon til å gjøre hagen finere. Håper det ikke blir lenge til neste gang du deler noe med oss! hilsen Anne-Kristin (Lykkelig i hagen)

Linda sa...

Tusen takk for vakre ord Anne-Kristin:) Det er alltid hyggelig med litt kommunikasjon med andre hageglade:) og jammen er vi lykkelige i hagen:)

Helenas Hem och Trädgård sa...

Välkommen tillbaka i bloggvärlden rara du :* Ser fram emot att följa dig igen!
KRAM från mig!

Christina Mari sa...

Så flott at det kom et innlegg her . Så fint du har det. Gleder meg til å følge deg vidre .
Klem Christina

Linda sa...

Tusen takk helena og christina:) hagegleden er alltid gøy å dele:) sååå hyggelig at dere hilser på:)

Anonym sa...

Så bra at du er tilbake! Det var etter at jeg hadde lest bloggen din at jeg også ville til Petersham nursery, og der var jeg dagen etter at jeg hadde vært på Chelsea flowershow! Et fantastisk sted synes jeg også!

Linda sa...

Kjære anonym, hvem du enn er:) tusen takk for fine ord, så gøy å kunne inspirere andre til å oppleve vakre steder:)

Takk helena, det blir gøy å bruke mer tid i denne fantastiske hageverden der alle små bidrag blir til et herlig hageunivers:)

Tusen takk christina, det er gøy å være litt tilbake:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails